Spirited AwayHayao Miyazakis Spirited Away är en omtalad och mycket prisbelönad (35 vunna priser) animerad manga film. En anime helt enkelt och fick en Oscar för bästa animerade film 2003. Så då kan man säga att förväntningarna är höga redan på förhand. Lever den upp till detta då? Rent animationsmessigt så ja det kan jag nog säga. Det finns mycket fina vyer och figurer osv.. Oerhört vackert nästan som man tror att man är där emellanåt. Men först till handlingen en stund. 10-åriga Chihiro och hennes föräldrar ska flytta in i ett nytt hus. Men på väg till huset stöter dem på en ruin med en tunnel de går igenom. Iochmed att dem gått igenom tunneln hamnar dem i andarnas värld. En värld där dem inte är välkomna. Föräldrarna känner doften av mat och resultat av att ha ätit den förvandlas dem till grisar som straff på deras giriga frosseri. För att Chihiro ska få tillbaka sina föräldrar tvingas hon söka jobb hos den elaka och giriga häxan Yubaba som bedriver ett badhus. Hon får det smutsigaste jobbet av alla att skrubba och göra rent karen. Badhuset har många mycket märkliga gäster. Märkligast är nog det skygga slukarskuggmonstret som egentligen bara söker en vän. Chihiro får tillslut en vän i Haku som även hjälper henne i hur hon ska göra i denna värld och det uppstår en vänskapskärlekshistoria dem emellan som funkar. Men i övrigt så finns det faktiskt något som stör mig i denna film. Kan inte riktigt tumma på det men det kanske är tempot eller nej det är det nog inte. Skulle nog mer tro att det är en del av karaktärerna. Iallafall Yubaba och hennes tvillingsyster. De är oerhört fula. Men tror inte det är boven heller helt enkelt. Det är nog mer att det känns som det ska finnas något slags djup fast det inte riktigt finns det. Man skulle vilja veta mer om allt som händer och alla karaktärer. Plus dock för slutet som kan tolkas på olika sätt. Det, kärlekshistorien och den mästerliga animationen höjer filmen till en 3,5 i betyg. Nu kanske några säger att jag inte skulle använda mig av halvor. Åt helvete med er för jag ångrade mig. Är för svårt annars då denna film inte är så bra som en fyra men endock bättre än en trea. Därför betyg: 3,5

Inställd match och ja vad styr bild val?

Skulle ha dragit på speedway idag om inte vädret gjort så att matchen blev inställd. (Griparna-Hammarby inställd pga regn). Ja detta gjorde inte så mycket nu kan jag ju ändå se hela race-off i lag-VM i speedway. Dessa gör upp om två platser i finalen. Sverige, Danmark, Australien och Ryssland. Finns stor chans för Sverige och Danmark här skulle jag tro plus en varning för Australien.
I övrigt så kommer jag tänka på Magnus "Zorro" Zetterström som är med i race-off och GP osv.. Valet av bild för hans presentation är ju ja jag undrar. Hur klemcheck kan man bli. Han ser ut som en kåt, klemcheck säljare i racingkläder. Han hade gjort bättre i en annan bild. Men ja han kanske vill visa sig så? Med all respekt för Zorro men det är en kul bild. Ytterliggare så hoppas jag han är med i dag med start om 20 minuter. Han behövs och det i toppform.

Ni som vill se Zorro nästan lika klemcheck som på hans presentationsbil kan kolla här!

Ps Fattar inte hur jag kom åt på datorn så att jag helt plötsligt skrev i kursiv men ja så fick det bli. För det gick inte att justera med enkla tryck här. DS

Full fart framåt med full styrka!


Tiden går för tiden för att hitta fel och rätt bland vardagen bland skivor.

Tick, tack. Tick, tack. Tiden går vad man än gör. Är redan inne på min andra arbetsvecka efter semestern. Känns ja så där. Men ja man gör något och tiden går ju vad man än gör. Men skulle ju inte vara fel att kunna göra vad man vill hela tiden. Det är ju dock få förunnat. Idag har man jobbat, tränat, städat badrummet och kylskåpet, suttit och nästan somnat i soffan lyssnandes på Toxic Lab Rats och Sista Sekunden. Somnade nästan inte för att det var dålig musik på någotvis utan för att jag snarare var så trött. Kunde fan ha spillt kaffe i knät. Vips ändå blev man pigg och la in skivor i datorn. Tycker det är as coolt att programmet hittar andra skivor som är exakt lika långa med lika långa spår. Hehe. Festligt. Idag hittade den Jan Bullock kessler: Plays piano #5 och Pat Bonne: Greatest hits. Det var inte ens i närheten men ändå. Efter det läste man i över en halvtimme. Salman Rushdies Satansverserna står på agendan. Snart utläst. Ganska kul bok att läsa faktiskt.
Nej nu fan får vi hoppas det blir helg snart. Så man kan få lite unnest till vila iallafall eller ja kan man....?

SKÅL!!

Inga förväntningar (En del musik gör en iallafall inte besviken haha)

Varför gör vi människor som vi gör? Varför handlar vi som vi gör i olika lägen? Oftast är det väl för att vi tror så blint på det vi gör men oftast är det olika faktorer som spelar in. Man gör det man tror på känner för och tror på sig själv. Det är viktigt. Men handlingar styrs dels av en naturlig instinkt, dels av det man känner att man måste göra i en situation och dels av hjärta, självförtroende etc.. Flera faktorer kan styra dessa handlingar. Egoism, med lidande, bry sig om folk, rättvisa, sunt förnuft. Listan kan göras lång. I grund och båtten sägs det att alla handlingar är egoistiska. Det hoppas jag inte är sant men så kanske det är utan att man tänker på det. Man är liksom inte medveten om att det du egentligen gör är att gynna dig själv vad du än gör för något även fast själva handlingen inte är egoistisk. Tänker man på detta för mycket så blir man väl bara tillslut dumm i huvudet. Så vi får hoppas att detta inte är helt och hållet sant. Det bästa är att inte försöka ha förväntnigar på något eller någon för det är då man blir besviken. Fast jag tror att det till hör människans natur att ha förväntnigar på saker och ting och det sker omedvetet. Eller du lurar dig att ha det. Men personligen är jag trött på när dem saker som borde vara bland de lättaste sakerna i världen blir till nästan det svåraste som finns. Det kanske är min förväntning som hopar sig här?  Om några har en bagatellartad konflikt som de inte kan ordna till och där av inte väljer att möta upp med personerna och lösa den. Den typen av trångsynthet tröttar bara ut mig. Samma sak gäller vanliga möten som dröjer etc.. Men ibland är det bara svårt av naturen. Tänk detta: "Vissa saker blir svåra för att man gör dem svåra" Men det gäller att våga för att vinna. Även fast det kan vara svårt ibland. Naturligt? Ja kanske det?
Men jag försöker att inte ha några förväntningar på detta heller. Läs och begrunda. Det är det som gäller.

I övrigt några band som bör kollas upp: Farmarpojken Curre från Coca Carola nya projekt. Denna snubbe om nån kan texter. Glöm era Fars Winterdäck, Per Gessle, Kent, Ulf Lundell osv.. Vad dem nu heter. Detta är en ren spark i skevet på namnet Hästpojken också. Punk med omtanke i mörkret. Bättre kan det nästan inte bli. Jo det kan det men detta är snor bra det med.
Tyskarna Rasta Knast som med en total omskriven ripp off på gamla klassiska Asta Kask öeverer skön trall vänlig punk på tyska med viktiga poänger. Det går att få det att låta nice på tyska med. Bör höras omgående om inte gjorts tidigare. Håll till godo!

Tacos

Åt tacos igår. Det är faktiskt bland det vanligaste vi svenskar äter på fredagar. Ganska intressant egentligen. Dock äter inte jag det så ofta på fredagar eller alls för den delen. Händer bara lite då och då. Även fast det är super gott och att man aldrig tröttnar på det. Det kanske har att göra med att man kan variera det så mycket. Endock fast jag inte gör det heller. Har oftast lök, ost, tomat och gurka till. Plus den den där starka chuncky salsa hot sauce till. Oftast köper jag tacotubs för att dem är lättast att äta med. Smidiga och allt ligger kvar. Synd är dock att man inte har guacamole till mer än vad man har. För det är ju annars också mycket gott att ha i. I går åt jag 7 stycken väl fyllda tubs. Finns ibland inget stop i mig.
En kul grej när vi säger salsasås är att vi då egentligen säger såssås. För salsa betyder just det sås. Tänk dig att göra en sås på salsasås. Då blir det såssåssås. Annars vill jag bara säga att det är bra att tacos finns! För det är ju så gott!

Tänk om det fanns el taco istället för el maco på McDonals. "El Taco vad tänker du på?" "På skal med köttfärsfyllning, grönsaker och super stark salsasås som sätter fart på magen och det finaste"

Clash of the Titans (1981)Tycker denna version är bättre än den ny inspelade versionen på alla punkter utom effekter förstås. Men ja i denna film är ju effekterna bra för att vara början av 80-talet. Det bästa med den här versionen är dock att den håller ihop och berättar historien om Persius (Harry Hamlin) prövningar för att rädda staden och Andromeda mot Kraken bättre en den nya. Även fast den nya ger en del förklaringar än denna och tvärtom. Andromeda har blivit utsatt av gudinnan Thetis (Maggie Smith) vrede och ska offras till Kraken då staden också hotas blir det Persius uppgift att försöka rädda henne via delvis hjälp av Zeus (Laurence Oliver) men också med styrka och list och sina följeslagare och den flygande hästen Pegasus och Zeus uggla. De utsätts för en rad faror på vägen till räddning t.ex. Medusa och tre häxor som ser med ett öga. Skådespeleriet är något bättre i denna än den nya versionen. Sedan är ju Judi Bowker bedårande som Andromeda. Samt att när den nya filmen tycks vilja skynda och hetsa fram handlingen för snabbt håller den här tillbaka lite men går ändå behagligt framåt. Samt att jag tycker att denna versions båtvaktare över floden Styx till medusans tempel är betydligt mer skräckinjagande än den nya filmens version. Som hel het är denna film mycket spännande och bra. Bjuder på bra underhållning plus lite humor också. En mycket bra äventyrs/fantasy film. Den får 4/5. Håll till Gudo! Haha!

Olika betyg skalor

De som läser min blogg upptäcker att jag använder mig av olika betyg skalor när jag recenserar film och skivor. Varför? Ja det vet jag knappt själv. Men det har väl att göra vad jag är van med att använda i de olika sammanhangen. 0-5 på filmer och 0-10 på skivor. Egentligen är det samma skala om man skulle utöka 0-5 skalan med att skriva t.ex. 3,5 i betyg på en film. Alltså införa halvor i betygen. Men det har jag inte tänkt göra. Men i något enstaka fall kan det nog säkert dyka upp. Vem vet? Då ska det dock vara så svårt att sätta betyg så att det förslår. Så nu vet ni och hör sen!

Jävlarnas advokater! (Moraliska dillemor)

Funderar på vem som egentligen vill bli advokat? eller ja hur man kan vara det? Menar man får försvara dels en massa avskum. En del får försvara världens värsta avskum, våldtäktsmän, pedofiler, mördare etc.. Jag  menar i dessa fall då man får försvara sådana veka vidriga människor så måste ju tankarna om att alla människor måste få en chans till rättvisa och behandlas lika svikta rejält. Kan tänka mig att de går igenom en massa samvetskval och funderingar om: "Vad dem håller på med egentligen?". Fast ibland undrar man när en advokat står och säger: "Bevisen mot min klient är väldigt bristfälliga". Även fast det sen kan visa sig att personen är helt klart skyldig och att advokaten vet om det. Förstår inte alls. Snälla berätta för mig! Hur människor kan vilja bli advokater? Svaret ligger nog i pengarna och egoistiskt tänkande och noll moral. Men tycker inte det hör ihop med människor med bra moraliska och etikiska principer. Fast det är kanske är det dem har och jag inte ser det. Personligen tror jag dem är iskalla utomjordingar som inte bryr sig om nånting ett jälva dugg.  Nån bättre förklaring har jag inte. Om du vet eller kan förklara gör det gärna! Skulle vara intressant. Själv förstår jag inte varför man blir det? Men jag förstår att det måste finnas ett rättssystem på någe stätt.


Kanske utomjordingar?

Om skivindustrin var sund!

Så då var det avklarat. 7 nya skivor på intågande så småningom. Föstår dock varför folk laddar ner osv.. För skivorna är alldeles för dyra. Jag tycker en ny skiva skulle kosta 100 spänn. Då vet jag att folk skulle köpa mer skivor. Det bevisades om inte i stockholm när megastore hade utförsäljning och det var super rea. Folk var som galna sas det. Så om skivindustrin bara kunde inse detta faktum så skulle det säljas betydligt fler skivor. För jag vet att vi alla som gillar musik vill ha skivor innerst inne.

Dessa beställde jag; Toxic Lab Rats: Intoxicated, Soilwork: The Panic broadcast, Watain: Lawless darkness, Trevolt: I all hast, Nobelkommitén: Innan livet exploderar, Locators: S/T

Så som sagt blev en hel del punk 5 skivor och sen en blackmetal och en melodisk döds/thrashmetal

Beställ skivor ni också och ha en fin kväll!

Vem älskar inte musik?

Jag älskar musik och kan inte få nog av att leta ny musik hela tiden. Särskilt inom de genrer jag gillar bäst (hårdrock o metal( framför allt döds) samt punk och viss mån rock). Det är helt enkelt svårt att få nog. Det är därför jag nu sitter och har abstinens och det kliar i fingrarna eller ja hela kroppen. För jag vill beställa nya skivor och har svårt att välja vilka. Det är ju skivorna jag vill ha. Det fysiska formatet med texthäfte, omslag och allt. Hela den grejen. För det är ju en helhet. Inte bara några filer på en dator. Vad är det att visa upp egentligen? Det är väl ingen som blir imponerad eller tycker det är något speciellt. Dessutom kan filerna lättare försvinna och då får du ha en massa back-uper på externa hårddiskar etc.. För att skydda dem mot virus och datorproblem gör att dem försvinner. Helt enkelt ett mycket jobbigare system. Vet att en hel del som tycker att musiken ska tala för sig själv. Det är helt sant men glöm heller inte att musik är en konstform och uttryckssätt och därför är hela skivan omslag och grejer också viktigt och bidrar till uttrycket.
Men vad ska jag beställa för skivor? Är inne på att det ska bli en del punk denna gång. Så får se. Det är full abstinens i hela kroppen. Men jag bestämmer det ikväll.
Ta nu och lyssna på en av dina favorit skivor! För vem älskar inte musik?

Vilket land är egentligen fritt?

Sverige tycks ju vara ett ganska fritt land eller? Vad är ett fritt land? Är inte det friheten att kunna göra precis vad som helst innom det sunda förnuftets referänser? Vem bestämmer vad som är fritt och inte?

Agoraphobic Nosebleed: Altered States of America (99 luftballonger el. 100) 2003


Ja det kan man verkligen undra. Varför du inte redan köpt denna skiva tidigare? Eller varför börjar jag denna kategori med det kanske extremaste man kan köpa? Eller på vilket sätt man nu ska se det? Nog om detta. Här följer anledningarna till varför du i helvete bara ska äga denna skiva!
Detta är grincore ut i fingerspettsarna och väldigt extrem sådan. Den säger "fuck it" till själva låtskrivandet. Man kan inte kalla de flesta av dessa spår låtar. Särskilt när en hel del av dessa är över på nästan 5 sek. Scot Hull, Richard Johnson, Carl Schultz och J. Randall säger helt klart att så länge man hör olika delar av ett spår är det en låt. En poäng där men normalt inget man kallar en låt då den är 5 sek lång och består av ungefär ett riff. Mycket snabbt spelat. Men vers, reffräng och brygga ska det vara. Men bara detta att dessa 99 eller rättare sagt 100 låtar (spola tillbaka när första spåret börjar) är över på 21 minuter är ett super bra själ att köpa denna skiva. För jag gillar själva idén att nån ens vågar och ger ut en sådan sak på skiva. Man kan bara gilla en sådan sak. Dessutom är det bra. Man kan ju t.ex. lägga ihop några spår och kalla dem ett spår osv.. Sedan kan man ju bara gilla titeln och omslaget. Jag tolkar det som en illustration på ett samhälle som helt har gått åt helvete vilket det också har i större delen av världen. Man kan också använda det super korta låt upplägget som en illustartion av detta. Man ska se albumet som en helhet och som en spark i skrevet på musikindustrin och på ett fucked up samhälle. Pallra dig genast iväg och köp denna häliga sak och stöd det extrema (just det beställ via internet då den troligast inte finns i handeln). Ett härligt virrvarr att äga! Ge det en chans. Du vill väl inte blöda näsblod bara av att inte ha den. Du vill väl göra det när du har den också?

Har du fallskärm? I sådant fall är det bara att hoppa!

Min syrra var och hoppade fallskärm idag. Häftigt! Det var en present från hennes kille bara för att muntra upp henne. Hur snällt är inte det. Coolt att hon tordes. Kanske är hon Wonder Woman? Men tror jag skulle våga också. Skulle gissa att det känns som nån form av karusell fast det nara finns två lägen. Snabbt neråt och glida neråt. Är nog en grym upplevelse. Var med och titta iallafall.
Men jag kan inte höra ordet fallskärm utan att tänka på dessa överbetalda chefer som när de sedan slutar på företagen får fallskärmar värda flera miljoner. För dem har de ju redan så dåligt ställt med flera miljoner i fickan och undanstoppade. Så de kan ju verkligen behöva allt ekonomiskt stöd dem kan få. Som plåster på såren liksom. Det kan ju vara svårt att klara sig utan ett chefjobb ett tag så de får nått för att överleva. Ja juste kom ju på att de brukar ju endå få ett nytt chefsjobb ganska snart efter det. Det är ju mer regel än undantag att flyttas runt och nästan byta jobb med varandra när man kommit upp till den positionen. Ja skydda varandras ryggar helt enkelt. Det är en så vidrig äckligt egoistisk hierarki att jag skulle vilja säga så här. Är man på ett flygplan och det sker en olycka och planet går mot störtning så är det ju bara för dessa att hoppa. Dem har ju fallskärm! Sparkar dem neråt får man sparka uppåt helt enkelt!

Om inte annat ser jag fram emot när jag blir pensionär och får min pensionen eller ja...den har dem säkert kommit på ska användas til något annat. You bastards!

En damm med lik.

Tog idag årets första bad. Bättre sent än aldrig. Badade i en sjö som heter Liksdammen. För några år sen ansågs den vara en av Sveriges renaste insjöar. Men nog om det. Tänkte bara reflektera över namnet lite. Hur knäppt namn som helst. Som om det skulle vara en damm full med lik. Tänk dig det och att man badade runt där  Yeaaach!

Vissa saker kommer gratis, andra inte!

Dark Water


Hollywoods remake på den japanska filmen med samma namn (som jag dock inte sätt; reg:Hideo Nakata). Men vad ska jag då säga om denna film regiserad av Walter Salles och med Jennifer Connelly i huvudrollen som den nyligen skilda mamman Dahlia som slåss om vårnaden om deras barn. Barnets far Jeff(Tim Roth) tycks inte sky några medel i kampen om att få vårdnaden så han hittar på diverse saker för att få den och spelar på Dahlias dåliga psyke osv.. Då Dahlia inte har nån bostad så är hon desperat och fixar en ute på ön strax utanför Manhattan billigt i ett väldigt sunkigt bostadshus. Väl där börjar det hända mystiska saker. Dels så skaffar sig dottern Cecilia (som under tvisten spänderar mest tid hos modern) en lottsas kompis som visar sig vara ett spöke(Natasha), dels så börjar det läcka en otrolig mängd vatten från lägenheten över och hissen vill inte riktigt fungera. Denna film är enligt mig inte ett dugg kuslig eller läskig. Bara vissa scener som skapar en obehaglig känsla och små läskiga. Detta är när Dahlia får sina migrän anfall och mår super dåligt som är väl spelat och bra fångat med musiken. Nedbrytande psykiskt liksom. Detta är nog för att det är bara Jennifers skådespeleri som är något att ha i filmen. Hon spelar också den ända karraktären som inte handlar själviskt i hela filmen och den ända som prickar sin karraktär på spiken. Alla andra handlar egoistikt i någon form och är det något som genomsyrar denna film så är det just det. Egoism. Vill inte förstöra för mycket för er som mot förmodan vill se denna film och säga varför de andra är egoistiksa för då avslöjas för mycket av filmen. En sak som också måste sägas om filmen är att den är dock mycket snyggt filmad och har skönt ljus för att skapa atmosfär och stämning. Dess värre uttnyttjas det inget vidare. Men i sin hel het räcker detta för att jag ska orka med att ge denna film 2/5

Carles Puyol är Mike Craft i Smokie

Tittade på VM-semin mellan Tyskland-Spanien igår och det böev väldigt rättvis spansk seger med 0-1. Tyskarna verkade helt tafatta emellanåt och det var svårt att begripa då de dominerat rätt mycket tidigare i VM. men så är fotboll. Det ´jag skulle tala om var seger skytten för Spanien Puyol som definitvit inte är olik sångaren i Smokie Mike Craft. Titta själva här.


Carles Puyol


Längst till höger är sångaren Mike Craft
Hittade ingen bättre bild utan glasögon än denna på Mike Craft tyvärr. Men lika det är dem fan.

9


När allt är borta måste livet ändå gå vidare på något sätt. Då människorna är helt utrotade och maskinerna iprincip är förstörda så går hoppet vidare till de nio halvmekaniska trasdockor som helt plötsligt fått liv. Vi får följa 9 ( med rösta av Elijah Wood) då han vaknar upp och allt verkar öde. Han kan inte prata men stöter snart ihop med 2 och snart är det fixat. Dock blir två snart tagen av en gigantisk mekanisk hund. Då 9 tillslut hittar ledaren för trasdockorna, 1, får han höra att han är den absolut sista av dem och att de då är nio till antalet. Fast dock saknas det några som är ute på egna små äventyr. 9 vill promt rädda 2. Men han får bara hjälp av en av dem då nummer 1 tycker att det är slöseri med tid och att de bör göma sig för maskinerna istellet. När de väl är på plats för den stora räddningen sker ett fatalt misstag och maskinernas massproducerare vaknar till liv. Här efter följs en kamp på överlevnad och motstånd mot maskinerna för att rädda och ge livet hopp på jorden. Det hela är väl animerat och producerat av Tim Burton och Tumor Bekmanbetov samt regisserat av Shane Acker. Handlingen är super (vem kan inte älska detta scenario?) och man följer med lätt i vad som händer i det hela. Varje trasdocka har sin egen personlighet också vilket bara gör det hela ännu roligare och att man verkligen bryr sig om dem. Samt att maskinerna hittar på väldigt roliga obskyra maskiner för att försöka fånga in dockorna. Röst skådisarna fungerar bra också och utöver Elijah får vi också höra bl.a.  Christoffer Plummer och Jennifer Connely.Det ända jag tycker filmen faller lite på är att den är lite för kort. Bara 72min känns lite så där. kunde gärna varit 90 iallafall. Men som helhet är filmen ändå mycket bra och får i betyg 4/5.

Hehe roligast scen är helt klart när 8 använder en magnet som någon form av drog. Rätt skapligt flummigt.

Bara för att därför att...Trasigt


Bara för att jag blev hungrig när jag kollade på bilder jag har!

Knivigt!


Jag vet inte vad det är med mig men jag och knivar går helt enkelt inte ihop ibland. Det kan inte gå ett år ens och jag måste lyckas skära mig på dem några gånger. Idag var inte ett undantag då jag råkade ut för denna rackare. Det var dessutom mycket klantigt då jag kände efter i diskhon när jag diskade och kom åt bladet. Så var det fixat med ett skarsår på pekfingret. Men ja det var inte så stort så jag klarar och överlever med råge. Men jag glömmer inte den gången jag lyckades skära av mig en bit på toppen av vänsterhandens tumme. Det var många som sa att det skulle behövt sys men ja det gjorde jag alrdig och det är inte något fel på tummen idag. Men den gången blödde det rejält. Idag blöde det knappt.

Se upp! Samhället kan vara mycket vasst där ute!

Shrek 2


Ganska kul animerad film som tar vid där första filmen om Shrek slutade.Kungen och drottningen vill fira sin dotters bröllop men har inte en som helst aning om hur det hela slutade och att deras dotter numera är ett träskmonster. I vilket fall som helst så är dem bjudna hem till dem i landet Långt, Långt borta. Väl där då föräldrarna blir varse om sanningen och får se sin dotter som träskmonster och gift med Shrek vill kungen ställa allt till rätta så som det skulle ha varit. Det bjuds på en hel del underhållande karraktärer och skratt. Kul med pepparkaks gubbar och Pinocchio (som tydligen bär kvinnliga underkläder). Mästerkatten i Stövlar (Puss in Boots) är ju en härlig karraktär i sig. Samt åsnan förstås. Bra röst skådisar får man också i form av John Cleese(kungen), Eddie Murphy(åsnan) och Antonio Banderas(Puss in Boots). Denna film får betyget 3/5. Motivation: Då den varit så omtalat rolig av vänner osv. så hade man förväntningar men ja så rolig var den inte men ändock underhållande och små rolig.

You lucky bastard!

Sitter och grubblar lite. Det är ju så ovant mig. He he he. Mnja kanske inte. Men tänker på vad ren lycka är egentligen? Det måster ju vara när man trivs helt och hållet med sin tillvaro och känner sig nöjd med den och sig själv. Men när får man den. Alla har ju olika former av lycka och definitioner på det hela. För tillfället är väl lycka för mig de saker som livar upp så som kompisar o vänner och familjen. Få träffa dem och prata med dem osv. att få vara social är viktigt. Men lycka kan också vara att se en fantastik film, höra en fantastisk skiva, göra en mycket härlig grej. Den ultimata lyckan lurar väl fortfarande där ute nånstans...? Skulle vara trevligt om den kom och hälsade på. Men lurigt ämne att fundera på och kring. Vad är eran lycka?

RSS 2.0