Varning för barn!

Tvättade och ja då inkluderar att mann torktumlar också om man inte är en ambitiös jävel som orkar vänta i flera timmar på att tvätten ska bli torr. Finns ju en del klädesplagg som inte får torktumlas dock. Nog om det. Det jag tänkte ta upp är det som står på torktumlaren som gör att jag börjar fundera mycket. Jag gillar nämligen texten: "får ej användas av barn". Detta gör att jag inte kan låta bli att undra...Finns det statistik på vad som händer om barn använder den? och ytterligare kan dem använda den? Om det finns statistik på vad som händer eller har hänt om barn använt den så skulle det vara intressant att få ta del av den. För ja finns inte det då tycker jag att en sådan självklar grej är onödig att skriva dit. Det står ju t.ex. inte det på tvättmaskinen. Gissar att det står på torktumlaren för de flesta säkert tror att barn skulle använda de som något de skulle testa att åka i eller nått liknande. Iallafall krypa in i. Men som sagt man vet inte. Var finns statistiken? Ge mig den!

Hyllning och Stanley-cup fundering.

Det har snart gått en hel vecka sedan hockey-VM avslutats och Sverige slutade trea med brons geonom att slå värdnationen Tyskland med 3-1. Stabilt om något. Det är också nu dags att hylla honom. Dels är han en av dem få som varit förbundskapten under så många år som fem och det semsta han åstadkommit är fjärdeplaceringar. Det är inte illa om man ser det hela historiskt. Svårt att jämnföra med andra också eftersom dem de haft så kort tid på sig osv. men man skulle kunna värdera det mot Tommy Sandlins år fast han var under två olika perioder(79-80 och 87-90) men nästan lika lång tid om man lägger ihop det. Sandlin mäktade med både brons(79), guld (87), silver(90) och en fjärde plats (89)under de år han var f-kapten. Det är i princip nästan lika bra som Bengt-Åke. Bengt-Åke blir dock bättre eftersom han har ett OS-Guld också och det dessutom när han vann VM samma år också(2006). Åren efter blev dock Sverige fyra två år irad och brons de två kommande. Hans första år kantades med en fjärde plats. Det är då bedriften i det med två guld på samma år plus det sämsta med fjärde plats på så lång tid kommer in. Egentligen skulle man kunna säga att Conny Evensson är den absolut bästa F-Kaptenen efter som han har två guld de ända två åren han var medverkade(91-92). Ingen som gjort alls annars och därför till hör han de största. Curre Lundmark ska definitivt in på den listan då han också har bra resultat. Silver, brons, silver (93,94,95) plus ett OS-Guld 1994. Inte illa pinkat. En annan som bör ha en hedersplats bland de stora är också Arne Strömberg som mellan 61-71 var F.kapten och mäktade med som sämst två fjärdeplatser. I övrigt kammade han in två brons, fyra silver och ett guld mer behövs inte säga. dessutom är han den som varit Förbundskapten längst geom tiderna i Sverige. Sammanfattningsvis är då de största Arne Strömberg, Tommy Sandlin, Conny Evensson och Curre Lundmark och Bengt-Åke Gustafsson. Dem alla får ty vara helt onumrerade även fast Curre och Arne väger tungt plus Bengt-Åke eftersom han också har OS-Guld.
Tack Bengt-Åke för de här åren och ja det ska bli spännande och se vad Mårts kan göra i framtiden. Han har ju redan coachat en del av dem som var med i VM nu i JVM tidigare.
Bengt-Åke Gustafsson

För övrigt vem kunde tro att Philadelphia skulle vara i Stanley-Cup final? Inte många. Nu är dem iallafall det och det är imponerande. Richards i kanon form och en andre målvakt i Leighton i högform. Vem vet vad som kan hända? Det är ganska komiskt att det är tvåan från slutet av de kvalifiserade som möter en två från toppen av de kvalifiserade. He he mer komiskt kan det inte bli. Jag gillar egentligen inte något av dessa lag någe vidare så jag hoppas på att ...ja jag trot på under doggen Flyers. Tycker det vore coolt om dem vann. Den första matchen går i natt. Då får man se hur tonen sätts. See you next time.

Svampljud (trummor)

Jag gillar när trummor har svampljud och dessutom när de nästan går i 365bpm då är det magnefikt. Då låter det nästan som en maskin som är inne på sina sista år men ändå går för fullt. Den kämpar för att gå de sista åren i helt fullt dugligt i bruk. Svampljud tänker jag förklara så här om ni inte redan fattar vad jag menar. Svampljud är när trummorna låter i håliga men samtidigt mättade eller dämpade. Det är ett mycket skönt och läckert ljud. För er som vill kolla upp vad jag menar bör omgående införskaffa eller lyssna på någotvis på dessa skivor:
Ortargos: Fuck God Disease Process
Keep of Kalessin: Reptilian
För här finns det goda exempel på vad jag menar.


Hoppas vi möts vidare i musikens värld.

Verklighetsflykt?

Man jobbar och sliter för att komma till helgen då man kan göra vad man vill oftast så skulle man vilja vila. Men det är inte så ofta man sysslar med det. För min egen del så brukar den sociala biten ta över och ja då brukar det ju bli så att man inte vilar även fast det kanke är just det man skulle behöva. Denna helg ska jag satsa på att vila iallafall. För jag behöver det med råge. Efter att ha gjort grejer fem helger i rad så är det detta jag behöver för att återställa mig skulle jag tro. Dessutom ska jag försöka med något som man definitivt behöver och det är verklighetsflykt. Men ja kan man egentligen göra det. Jag menar för allt man gör som att se en film, läsa en bok, spela tv-spel och lyssna på musik etc. återspeglar sig till samhället. Så ja verklighetsflykt kanske är fel att kalla det men sluta tänka på vardagen iallafall. Ska se om min Bosniske vän vill komma och kolla på fotboll i morgon. Sverige-Bosnien väntar. Annars väntar film för den större delen av slanten o morsdag. Om nu inte mitt sociala behov tar över allt för mycket om nån vill ses. Vem vet?

You are like a Joke

Sport är inte alltid rättvist och det fick svenske Andreas Jonsson ta del av efter gångna helgens speedway tävling i Prag. Här blir han felaktigt utesluten ur en av semifinalerna då man tydligt ser att Gollob stöter bort honom. Men Jonsson blir ute sluten ialllafall. Sedan vinner Gollob hela tävlingen. Det roliga är också att Jonsson blir mycket förbannad se själva här!
Dessutom ser inte jag honom som en som blir så förbannad.

Just in the cause of the dead

Dessa videor för de nyligen avlivna.
HOLY DIVER
Wait and Bleed

Stjärnorna föds och dör för att bli Holy Divers

Stjärnorna de dör just nu som bara den. Först Ronnie James Dio för någon vecka sen och sedan nu då Paul Gray från Slipknot. Att Ronnie Dio dog var nog inget konstigt han hade ju lidigt av cancer ett tag och om jag ska vara ärlig ingen jag sörjer så där oerhört mycket. Dessutom tycker jag att han förpestade Black Sabbath mer än att han tillförde något eller jo det kanske han gjorde för sjunga det kunde han. Men han hade liksom ingen karraktär i sin röst och var väl heller inge säregen frontman som Ozzy. Dessutom tycker jag inte det finns någon minnesvärd låt från hans tid med bandet. Dios egna band Dio som vars mest kände låt borde vara Holy Diver tycker jag inte heller är något märkvärdig. Snarare lite små rolig som man kan driva lite med. Men ja jag ska inte hålla på och trycka ner Dio för han har satt avtryck i hårdrocks/metal världen och med det all respekt så VILA I FRED! Du är nu en äckta Holy Diver.
Paul Gray har under 2000-talet blivit känd som basisten i niomanna bandet Slipknot, som betytt mycket för mig men mer om det någon annan gång, med grismask. Detta band som på senare gått från klarhet till klarhet och så sent som förra året var på en stor världomfattande turné efter släppet All Hope Is Gone. Paul dog igår på nu ej klara grunder i ett Hotelrum. Kan säga att det hela känns väldigt förvånande och otippat men ja sånt som händer. Må han vila i fred. Hur nu framtiden ser ut för bandet Slipknot känns väldigt ovisst att sia om.

Ronnie James Dio

Paul Gray
R.I.P. Ni är båda Holy Divers

V-AMP3 #2 (Hell YEAH!! Mackapär)

Är bara tvungen att skriva om vad jag är nöjd över denna produkt som jag köpt. Hur nice att kunna lira elgura hemma när som helst utan att störa någon. dessutom kan man koppla den till datorn osv. och spela in saker. Så det kommer att bli mycket kul fram över med den här mackapären det vill jag lova. Som Man Säger
HELLYEAH!!!!!

Sex laxar i en laxask (Hjärtliga Laxens dag)

Tog mig en sväng på stan där det tydligen firas Laxens dag. Förrutom att de släpper ut laxar från stadsbron torde detta jippo vara ett halvskämt och enbart en grej för att samla folk på stan. Vilket i sig egentligen inte är en dålig grej. Alltid kul att se människor. Men ja det hela borde spela på detta laxtema mer än vad det gör tycker jag. Eller iallafall fisk i det stora hela. Tycker t.ex. att torget enbart skulle vara täckt med torghandlare som säljer fisk i olika bemärkelser. Det skulle göras att det hela kändes lite mer ekta och att det är laxen vi firar och bara inte något dumt påhittat namn att få ett själ att samlas på stan för. Dessutom skulle jag vilja se lite mer utklädda människor till laxar eller ja gå runt i fiskar kläder. Det skulle piffa upp det hela haha. Överlag kan  människor inte heller gå på storgatan i den här stan då alla alltid går i banan avsädd för cyklar. Men i dag styrdes alla ut mot mitten vid ett ställe bara för att någon hade plaserat en stor uppumpad hoppborgsaktig grej. Den hade nån form av surfplatta på sig så att man fick testa hur det kändes att surfa. Kanske kul men den var iallafall idiotiskt plaserad. Tydligen skulle nån hemlig artist lira på torge. Hmm undrar vem...? Personligen skulle det vara roligast om det var Skuggan. Helt rätt dessutom han förtjänar uppmärksamhet. På denna dag har de även ett rollatormarathon med tipspromenad för pensionärer. Efter en timme på stan gick det som jag föranade. En ambulansbil kom åkande genom stan. Man ska inte pressa pensionärer för mycket för då går det som det går. Det slutar illa helt enkelt. Nu har jag ätit upp munkarna jag köpte. Jag=kriminalare näta!

V-AMP3

Köpte mig igår en V-AMP3 plus hörlurar. Så nu kan mitt musik skapande och gitarr lirande ta fart på allvar. Då jag nu kan spela gitarr utan att störa någon. Eftersom det där med inspiration inte direkt kommer mitt på dagen eller efter jobbet utan snarare runt 22-tiden. Då är det ju inte så ultimat att börja lira elgura då man bör respektera andra som bor i huset också. För man ska ha en viss respekt för sina grannar också. Även fast man ibland inte alltid skulle vilja. Se upp alla. För nu ska det ta fart.

Unna Turman

Ibland behöver man bara unna sig saker bara för sin egen hälsas skull. Jag vet att det kan vara svårt när man inte har det så väl ställt. Men då ska man tänka att när man väl gör det så känns det extra bra. Detta har jag gjort idag så jag uppmanar flera att göra det samma. Förutom bekantskapen och kontakten med vänner och en del skara andra människor så gör detta livet värt att leva. Så unna dig något nu du med.

Guden för detta hade säkert hetat Unna Turman som en förlaga och namn parodi på Uma Thurman!

Traktor jävel!

Ja säger det så här! Idag med två sånger.
och så här

Ibland får man störda energiflöden!

Fattar inget....? Det borde inte vara så här. Jag borde vara mega trött eller nått men så är det inte. Vaknade hur trött som helst. Segade mig igenom dagen på jobb och slet som ett djur. Drog och tränade ett av mina vanliga tuffa pass. När man kommer hem sätter man igång och tvättar två omgångar tvätt. Äter lite samt efter det städar man lägenheten. Tvätten är klar 21.35 då det sista är färdig torkat. Jag borde vara astrött men nej jag är relativt pigg. Fick värdens energiboost av detta. Men jag antar att det kanske ska vara så. Vad vet jag? Lär väl vara mega trött imorgon eller nått? Man får alltså rejält med enegri av att göra en massa saker när man är jätte trött. Ett tips till er som dricker en massa energi drycker för att piggna till eller tar power-naps. Ni är bara amatörer.

Förbjud frågan! "Något annat?"

Vi alla brukar ju få en fråga ibland om vi är ute efter något mer när vi handlar. Oftast kommer denna fråga spåntant och då brukar man mer eller mindre fundera lite grann. Men allt som oftast så kommer man till slutsatsen att man inte vill ha något mer. Men det finns butiker och där med alltid Pressbyrån, Statoil och OK/Q8 där frågan är inövad och där av inte känns spåntan. Här frågar dem alltid denna fråga till irritationens brädd och spets i förhoppningen att vi som kund ska vilja köpa något mer onödigt svindyrt till överpris i deras lilla butik. För de hoppas att vi ska vara sugen på en lite för svindyr korv eller ett as äckligt kaffe för tokpris. Ja de vill att vi av att få frågan ska bli extra sugen på något sådant här skräp. Nej jag tycker den frågan bör förbjudas iallafall om den inte känns spåntan. Eller förbjud den helt ändå! Dessutom ska jag börja kontra den frågan med en motfråga. "Jasså, så ni säljer något mer?"

Övervakningssamhällets första fas

Det kanske var detta de hade i åtanke när dem vill skaffa övervaknings kameror. För att bilda polisstatssamhälle. Det är nämligen så att vi varit övervakade hela tiden av träden så varför inte utöka det hela? Nej övervakning kan väl vara bra på vissa platser kanske men ja överallt då leder det hela bara till missbruk. Samma sak med FRA-lagen. Det ända jag behöver skriva som kommentar till min motivation är: Pengar+makt=missbruk

Charmen med slutspelshocky #2 (Stanley Cup)

Ja vem hade trott det att det skulle vara Philadelphia mot Montreal i Eastern Conferance final? Sjuan mot åttan ja kanske ingen. Till skillnad från western Conferance då det är ettan mot tvåan. San Jose mot Chicago. Vem hade också trott att Philadelphia skulle vända 3-0 i matchen till vinst med 4-3 i matcher. Bara två ggr. har det hänt tidigare. New York Islanders gjorde det 1975 mot Pittsburgh Penguins och Toronto Maple Leafs gjorde det 1942. Tillägas bör att Philadelphia i gårdagens match vände ett 3-0 underläge och då lyckades vinna igen. Makalöst. Jag tycker det börjar bli ovisst att sia framtiden men jag tror det blir Montreal och Chicago i final och jag gissar på att Montreal tar hem hela skiten. Det skulle nog vara häfigast. Men det får framtiden bevisa.

Farmarpojken

Ni som kommer ihåg Coca Carola och deras frontman Curre. Nu kan vi glädjas över att han och Mellberg också från Coca Carola har ett nytt band. Farmarpojken heter det och det namnet är i sig ett direkt in the face på Hästpojken. Hästpojken som med sina kvädelser borde ha fått vad han förtjänat för länge sedan. Bo på en öde ö eller en spark i skrevet bara för att han ger ut pretentiös dynga.

Ni som för övrigt vill kolla in Farmarpojken (påminner mycket om Coca Carola vilket inte är en dålig sak) gör det bäst här:http://www.myspace.com/farmarpojkenmusik

Hur var det egentligen med uttalet?

Jag var på speedway så sent som igår på Cramoarena som det nu heter. Nu med luftstaket och snart belysning också. Förrutom den stora epiteten att Magnus "Zorro" Zetterström var där och dominerade och körde speedway för Hammarby, som tyvärr vann matchen mot Griparna med 50-46 och det var framför allt starterna som avgjorde, så undrar jag hur det var med speakern egentligen? Kunde han det här med ord och uttal?
Hyundai (hondai) blev Hannadai?
Presentationen av spelaren Tero Aarnio (Teero Arnio) blev Terro Arnijio?
Jag började undra om han visste vad han sysslade med överhuvudtaget? Verkade knäppt som fan. Men när han till slut uttaladae Hammarbyfans (hammarbyfaaans) började jag tro att han bara drev med oss. Skön lirare iallafall oavsätt om han gjorde det med flit eller inte...


Här kommer Magnus "Zorro" Zetterström i egen full utklassningskarriär!

Förtryck i brist på logiskt tänkande

Jag fattar inte att vi egentligen fortfarande är på kalkonstadiet när det gäller jämställdhet mellan kvinnor och men. Förtryckande män med makt och osuntförnuft tycks vara kvar härstammande långt tillbaka i tiden. De anser helt enkelt att alla män gör allt bäst själva och kvinnor fixar hushållet hemmet sköter barnen osv. s.k. kvinnosysslor helt enkelt. De verkar tro att de saknar kompetens. Jag är övertygad om att det finns oerhört mycket oprövade kvinnor som är helt oprövade inom vissa områden där de har hur mycket kompetens som hellst. Dess värre så har väl dem bara ignorerats pga att de inte ens fått en enda chans att visa vad dem går för. Jag har alltid varit förespråkare av rätt person på rätt plats och bäst kompetens på bäst plats där den behövs och vore det bästa. Där av så finns det ju en del yrken där män lämpar sig bättre pga av fysiken men ja det går ju alltid att prova ibland tycker jag. Kvotering tycker många skulle vara en bra grej som ger en lösning på problemet men ja det skulle funka om de som kommer in och inte har erfarenhet eller kompetens inom området då skulle få en anställning med utbildning i det dem ska syssla med.
Dessvärre lär det väl se ut så här så länge inte sunt förnuft styr vårt samhälle. Jag menar det är ju självklart att man t.ex. i hemmet delar på sysslorna eller att det ska vara lika lön för lika arbete svårare än så behöver det inte vara. Man bör behandla precis lika. Tyvärr är det väl samma faktorer som styr samhället som i slutendan sätter stopp för detta. Pengar, makt, egoism, förtryck. Vi vill inte varandra väl helt enkelt. Fy fan! För vår sjuka värld.

Att jag skrev om detta kom i händelse av att jag läste Wendela sidorna i lördagens aftonbladet. Det fick mig att bli påmind om detta. För att förmedla lite tankar.

Debatten finns men borde inte behöva existeras om allt var som det borde!

Levande hos Sigurdsgata

Tänker på helgen. Tänker på Dolving. Vilken humor han besitter. Haha Fluffmetal med sitt välkammade hår. He he. Det var största behållningen från konserten på Sigurdsg. 25 i lördags. Sällskapet och öälen förstås.

Dolving himself!

Men det var långt ifrån den bästa konserten jag upplevt på detta ställe. Det var snarare Satyricon för nästan exakt ett år sedan. Det var näst intill fulländat. Som att bli fångad och knockad av liemannen i sin likbil med rock´n´roll toner i fullgas blackmetal! Och vilken leverans live!


Satyr himself!

Undrar vad stället bjuder på för konsert nästa år kan bara drömma. Nej dags för lite djävulskap börjar bli lite trött och huden är kall och jag drömmer om en svart kråka på en gravsten.


PS Jävla finnar DS

Ibland är det bara för roligt med skrällar och vad dem kan ställa till med!

Ha ha ja vad ska man säga? Jo jag kan säga så här att jag bara älskar att Danmark och Tyskland har ställt till med denna dramatik i hockey-VM. Sitter nu och kollar på Finland-USA. Förloraren spelar i nedflyttningsserien. Skulle Finland hamna där skulle det vara den sämsta placeringen sedan 1937 tyckte jag dem sa. Jag hoppas finnarna hamnar där bara för att dem blir så stöddiga dem få gånger dem slår Sverige. Just nu står det 1-0 till USA. Härligt. Men det är inte bara tyskarna och danskarna som skräller i VM. Normännen slog tjeckerna så sent som igår och ja det står 2-1 till Schweiz mot Kanada just nu. Men det är också med tanke på detta jag vill säga att det känns skönt att Sverige ändå har vunnit sina matcher de spelat. Även om det inte varit med så mycket och spelet inte så bländande. Jo 5-2 mot Norge får anses vara helt okej. Men 3-2 mot Frankrike måste vara i underkant. Så går det när man tar seger för givet. Gårdagens match var bara bra i andra perioden då också Sverige drog ifrån men ja man får inte slappna av mot sådanna här nationer. De kommer närmare och närmare. Det visar om inte annat Tyskland, Danmar, Norge och Schweiz. Vitryssland och Lettland känns lite för svängiga emellanåt men ja de kommer dem med. Sakta men säkert. Nej nu fortsätter dagens rysare och ja det är bra hockey idag fast det har vi det som står på spel att tacka.

Kläm en finne om du är American. Koskenkorvan är nära om du är finne.

Energi till hela laget. Tack Weinhandl!

Jag glädjes åt av att se Weinhandl göra 3 mål igår. Jag glädjes åt av att vi lyckades vinna med 5-2 mot Norge i hockey VM och det med tanke på att Norge gjorde 2-2 i sista perioden och jag började fundera på om de skulle få skrälla dem med likt Danmark har gjort. Nu två ggr om. Men det gick vägen till slut. Det var viktigt. För lagets sjävförtroende men framför allt för Weinhandls och Jonas Gustafssons självförtroende. En bra start är viktigt. Det är solklart och det känns som om det här laget vill något och kan gå långt. Det finns en viss energi kring det. Jag hoppas den håller i sig hela vägen ut. Och nu först mot fransmännen imorgon. Kl.20.00 i sexan.

Knäcka ryssen få tjecken på fall!

Har aldrig förstått mig på det här med Fluffmetal!

Detta var vad man var på igår men det saknades lite energi och bra sång ljud. Men humor i snacket saknades definitivt inte. Det var på Sigurdsg. 25 det hände.
Här lite energi!

Ekonomisk Pay Back Time!

Nu är jag trött på det här med finnanskris. Det kan ju bli en till dessutom i och med Greklands jävla svindel och bluffar. Några har ju givetvis snott åt sig en massa pengar. Eller ja det gör ju alla rika hela tiden. Håvar in stålar åt sig själv medans dem som gör grovjobbet på golvet inte ska få något. Endast struntsummor är tillåtna. Huha. Då är det inte konstigt att det saknas pengar tillslut. Nej dags för alla egon att bli lite vettiga och jämna ut det hela. Dags för er som tar hela tiden att få lite sunt förnuft och betala tillbaka era fuskade "evighets(l)(r)ån". Lite Pay Back Time!

Snabb, snabbare, snabbaste stressen i världen

Ibland tar bara saker och ting tid. Så enkelt är det. Men ja i vårat överstressade och snabba samhälle har vi ganska ofta svårt att acceptera det. Man vill att saker och ting ska hända på momangen osv.. Tar det för mycket längre tid än man har tänkt sig. Ja då är det helt enkelt inte kul längre. Men det är helt i min smak egentligen. Man har ingen anledning att ha bråttom särkilt när det är helt i onödan som det allt som oftast är. Men grejen i det hela med stress är att man väljer att göra allt för många saker på alldeles på för liten tid plus att man då inte har någon egentlig uppfattning om hur lång tid saker och ting tar att göra. Vilket resulterar i att ens plan spricker och man inte hinner med så man försöker göra allt fortare vilket gör att man då blir stressad och allt man gör blir slarvigt gjort för det mesta. Sedan så bjuder ju vårat över exploaterade samhälle in till detta. Då man helst ska vara med överallt. Har du inte det senaste eller hört det senaste är det kört. Stanna upp ett tag istället. Inget blir bättre utav att du är där snabbare än någon annan. Det gör dig inte märvärdigare eller speciellare. Så resultat av detta är att med bättre planering och så och tidsuppfattning så slipper man stress vilket de flesta borde ta vara på för då mår man bättre. Men det är inte lätt. Fast har lärt mig att inte sressa upp över små saker. Det är bara onödigt.

Sterssa lugnt.....nej...Simma lugnt och ta´t lugnt!

Ich Will

Så var det då premiär för denna kategori. Säg det med en sång. Detta är till för att förmedla en känsla eller budskap med en sång istället för med ord etc..

Ibland kan man känns sig oförmögen att påverka och ändra på saker och ting här i vårt samhälle. Det tycks som vad man än gör eller säger så lyssnar ingen på än även fast man tycker att man själv har mer rätt än nån annan. Då skulle man vilja att det var som denna sång vill förmedla. Ich will helt enkelt.

 


Decklaren kontrollerar om du deklarerar

Har deklarerat idag. Sent som alltid fast jag alltid tänker att jag ska göra det så tidigt som möjligt. Menar det ska ju vara smidigt att ha gjort det för att slippa göra det senare. Dessutom har man inget speciellt att redovisa så är det smidigt att SMS-deklarera så sagt och gjort i ett skop. Smidigt som fan. Internet ska ju också va super smidigt. Det är ju moderna tider.
Varje gång jag hör ordet deklarera eller deklaration kommer jag att tänka på ett Nalle Puh-avsnitt då Tiggr klär ut sig till decklaren som ska var en deckare fast han inte kan säga det. Men jag annamar hans felsägning vilket ger mig totalt härliga tankar helt i den flummiga serien Nalle Puhs anda. Tänk om det fanns en person kallad Decklaren eller ja flera stycken. Dessas uppgifter var att kolla upp om man deklarerat rätt och se till att man inte glömde något när man satt där i hemmet. Tog reda på extra saker man glömt. Jagade upp personer som är sena med deklarationen. Kom hem till folk för att specialgranska saker de deklarerat i deklarationen för att se om det stämmer. En sorts privatdektektiv för skattemyndigheten med andra ord som med stor sannolikhet vill sätta dit dig med alla medel som finns. För det är ju du som gör fel! Glöm inte det.

Låter som ett fall för DECKLAREN!

Amatörernasaton och minibarJa vad ser vi då här om inte resterna av att det var amatörernasafton igår på valborg som vanligt. Drickat säkert uthäld i färd att göma det för snuten eller nått liknande. Alla som inte kommer in på krogen får sin första lyckade eller ja olyckade fylla. En del har varit med i svängen tidigare men misslyckas ändå. He he så är det bara. Detta problem kan samhället aldrig få slut på vill jag lova. Kommer att finnas i alla tider mer eller mindre.
Gillar idén här med minibar på väg till krogen. Skulle vara as soft om det fanns på riktigt. Någe för samhället att forska i eller fundera på? Men ja juste man får ju inte dricka på offentlig plats. Vad moraliskt samhället ska vara ibland. Ja ja. Själv var man skit trött igår efter en slitsam arbetsvecka man kunde fan ha lagt sig direkt när man kom hem men socialismen i kroppen grep tag i än. Så man drog iväg och förfestade med några polare. Efter det blev det Hörnet som gud glömde. Resten är historia.

Ha en god lunch!

RSS 2.0