Seinfeldavsnitten på papperDett är ju en intressant grej som jag hittat. Tydligen så har jag någon gång under 2006 eller 2007 suttit och skrivit upp exakt alla namnen på avsnitten i TV-serien Seinfeld fram till säsong 7. Varför? Ja det kan man fråga sig? Jag hade väll någon idé med det då. Nog för att det vore värt att göra något med en av världensbästa komediserier genom tiderna t.ex. kommentarer under avsnitten eller något sådant men det får ligga inför framtiden i sådant fall. Nu ville jag bara dela med mig av denna lilla udda och konstiga grej att göra. Hoppas det var skoj.


Om man är där för varandra hela tiden.


Parasitic Twins (Det är som med politiker)


Massgrav: Napalm över Stureplan (2004), This war will be won by meat eaters (2008)De flinka herrarna Johan (gitarr,sång), Ola (bas, sång)och Indie (trummor) bjuder på en ångvält av crustpunk som inte bara är samhällskritisk och ger en oerhörd käftsmäll i ditt ansikte utan den driver med hela scenen dessutom. Om inte detta vore själ nog för att ha dessa två skivor så borde det vara dem checka låtarna med sin oerhörda variation i ohyggligt tempo med många humoristiska poänger som gör grejen. Napalm över Stureplan klockar in på 19:25 minuter och innehåller hela 27 stycken låtar. Den andra skivan vill inte vara sämre den så den klockar in på 20:22 minuter och det också med hela 27 låtar. Hur får man då sådan här musik att svänga frågar du? Jo det är när man lyckas få variationen i de snabba riffen att hamna i symbios med takt byten, låt ordning etc. vilket Massgrav fixar galant på båda skivorna. Att det hela låter skitigt är heller inte till någon nackdel. Punk ska ju oftast vara det så man märker den där “gör det själv känslan” som ska genomsyras i musiken.
Alla låtarna på skivorna är i stort sätt lika magnifika men som vanligt finns det ju alltid några låtar på skivorna som man lyssnar lite extra på och diggar lite mer. På “Napalm över Stureplan” är det “Va ere för fel på Socialen?”, “Napalm över Stureplan”, Dränkta i Trälhavet”, “Hatfylld och nerpissad” och “Dom stora grabbarnas ekonomi”. På “This war will be won by meat eaters” är det “Kryp för snuten”, “Killar med liten kuk gillar grind”, “Gud förlåter, inte jag”, “Ni glömde kärnvapen” och “Varför ska vi lyda”. Tänkte här även bjuda på två texter som också ska motivera dig att köpa dessa skivor.

Tryck i dig

Mer majonnäs! Extra allt!
Du vräker i dig av fett och salt
Det finns så det räcker så passa på,
En dag tar det slut och vad fan gör du då?
Och massutbudet gör dig yr
Trycker i dig så du nästan spyr


De stora grabbarnas ekonomi

Mygla - för å tjäna en spänn!
Fuska - för å behålla den!
Fiffla - när du använder den!
Dom stora grabbarnas ekonomi!
Fixa - så får du lite till!
Smörj dom - så du får som du vill!
Det är det man har kontakterna till
Dom stora grabbarnas ekonomi!
Dom självgoda asens ekonomi,
Dom vidriga jävlarnas ekonomi,
Dom stora grabbarnas ekonomi!


Hoppas verkligen detta har gjort att du vill göra samhället en tjänst och pallrat dig iväg och skaffat dessa skivor omgående. För så här nära två stycken 5/5 får man leta efter. Men detta är ju inte recension sektionen utan en undran. Varför du inte har dessa skivor i din samling. FY SKÄMS!

RSS 2.0