Salt (2010)Evelyn Salt (Angelina Jolie) är CIA-agent som efter nästan ha dött i Nordkorea tvingats avslöja sitt jobb för sin man Mike Krause (August Diehl). Dem ska till att fira deras bröllopsdag då det samtidigt som Mike inte går att nå kommit en mystisk rysk person Orlov (Daniel Olbrychski) till CIA:s högkvarter som säger att en ryska agent ska mörda den ryska presidenten då en f.d. rysk högt uppsatt soldat ska begravas i New York. I oron för sin man försöker Evelyn få tag i honom samtidigt som misstankar börjas riktas mot henne då hon visats ha rötter i Ryssland. Kan kollegerna Ted Winter (Liev Schreiber) och Peabody (Chiwetel Ejiofor) lita på Evelyn och kan Evelyn lita på sina kolleger? Och vem är Evelyn Salt egentligen?
Denna thriller/action som är regisserad av Phillip Noyce överraskade mig mycket både handlingsmässigt så som scenmässigt. Den är fylld med både härliga jaktscener som med listiga överraskningsscener. Dessutom är handlingen mycket bra och jag tror mycket väl man kan få fram agenter på det viset som presenteras i filmen. Skådisarna gör också ett bra jobb och funkar oerhört bra. Bäst funkar Angelina Jolie som hänsynslös agent och Daniel Olbrychski som ondsint ryskhjälte i sina roller samt Mike Krause. Det är inte större fel på Chiwetels insats heller som den orolige och skeptiske CIA-agenten som inte litar på nått. Liev Schreiber känns bara tråkig i sin roll. Filmen känns också längre än vad den är vilket är ett plus bara för att det händer så mycket på de 90 minuterna film man bjuds på. Om jag vill ge den några minus så är det nog för en scen nära slutet innan för ett glas rum utan att säga för mycket så känns den i alla fall lite väl fjantig samt att jag vet inte varför det gjorts så olika versioner. 3st närmare bestämt. Då jag kollade på director´s cut versionen enbart och känns som den mest rätta att titta på. Finns några ställen i filmen då det är helt annorlunda på beroende på vilken version man sätt har jag hört. Detta känns helt onödigt. Men ja filmen är mycket underhållande och god nog för mycket njutning. Den får betyget 4/5.

Samhällets största bov!

Man lever i detta samhälle där allt tycks kretsa kring en ända sak. Denna sak är pengar. Här har vi drivmedlet för dem flesta i vår värld. Men faktum är ju att har man inte pengar så kommer man inte så långt. Om man nu inte vill bo på gatan. Det farliga i och med detta är ju att ju mer du får desto mer vill du ha. Men så är det ju med allt som kan skapa en stimulans hos människan. Allt sådant kan du bli beroende utav. Ju mer du tjänar så vill du ha mer. Samhällets största bov är girigheten. Girigheten för pengar är värst. Ju mer pengar du tjänar desto mer vill du tjäna nästa gång så är det i alla fall för dem flesta som bara roffar åt sig oavsett de gör det lagligt eller inte. Denna oändliga tävling i ekonomi går bara vidare. Vem får mest så väl för företag som för personer? Vem vinner egentligen? Ingen eftersom den bara fortsätter och den tycks heller inte sluta. Det lär den väl aldrig göra om inte alla försattes med sunt förnuft eller blev av med sina begär i allmänna onödigheter de skaffar sig. En sak är säker den stora förloraren är samhället. Det är ju absolut inte konstigt att det fattas pengar här och där i skola, vård och omsorg och till allt möjligt annat när det är för få företag och personer som sitter på alldeles för mycket pengar utan att dela med sig. Detta är helt enkelt samhällets största bov. Varför görs inget åt detta? Nej det är väl ingen som vågar och törs sätta sig emot folk som har en massa pengar. För har man det ja då kan man göra som man vill. Gemene man tycker väl också att dem har det rätt bra men samtidigt så står dem och svär i bakgrunden åt detta. Vad har vi att förlora egentligen för ett mer jämställt samhälle? Absolut ingenting. Men det är svårt att övertyga Svensson om det men man kan ju alltid försöka litegrann varje dag. Nej nu ska jag sitta och svära ett tag. Tills nästa gång hoppas jag nån har tänkt till lite extra.

The New Daughter (2009)När John James (Kevin Costner) skilt sig från sin fru flyttar han med deras två barn Louisa (Ivana Baquero) och Sam (Gattlin Griffith) till ett isolerat hus på landsbygden i South Carolina. Huset ligger vid en gammal indiansk gravmark. Efter bara en natt börjar mystiska skrik höras och Louisa som inte gillar det nya stället alls börjar allt mer fascineras av vad som kan finnas där ute då hon har oerhörda problem med den nya skolan. John märker att Louisa börjar förändras till sättet men han tror att det bara har att göra med puberteten. Men gör det verkligen det? Vart har dem egentligen kommit?
Först när jag läste om den här filmen så trodde jag att den skulle vara bra. Sen när jag började fundera mer på vad det stod att den handlade om så trodde jag att den skulle suga pung och vara som Hide and Seek fast ännu sämre. Döm av min glädje då den inte alls var som den filmen. Denna var mycket bättre. Den bygger upp en härligare och bättre psykisk stämning plus att den stiger hela tiden. Man undrar hela tiden vad det är som ska hända egentligen och vad är det som finns där ute? Mycket bra musik och bra upplagd handling. Kevin Costner sköter sig också förvånansvärt bra. Lyckas leverera en trovärdig och orolig familjefar som verkligen bryr sig om sina barn även fast situationen är svår. Det är så man förstår att han fick vårdnaden över barnen. Ivana Baquero samt Gattlin Griffith gör också sitt och deras insatser känns äkta och trovärdiga. Imponerad av Gattlin må jag säga som lyckas spela rädd och verkligen se livrädd ut. Det är överlag bra filmat i bra miljöer men när de åker genom skogen i mörkret ser det lite väl halvdant ut. Men överlag har Luis Berdejo lyckats regissera en mycket bra skräck/thriller. Den får betyget: 4/5.

Ständigt samma låga nivå!Ni som ville se Hulk Hogan helt oinspirerat säga "I hate Kids" med sin halvt sanpapper, rivjärns och whisky smala röst kunde ha kollat på Mr. Nanny förbi midnatt. Då hade ni också fått se en far totalt ignorera sina sadistiska barns hyss som i princip skulle ha dödat vem som helst. Men nu var det ju Mr. Hogan så antar han klarar det mesta då även att strypas av en magnetisk skivstång, bowlingklot i huvudet och en jävla massa ström genom kroppen. Samtidigt blir inte bara Mr. Hogan hycklad av barnen utan även av hushållerskan som lagar all mat. Fast när jag tänker efter så gjorde det nog ingenting. Filmen gick helt i hans vanliga image. Totalt meningslös fribrottningsteater. Vissa håller sig på samma låga nivå och på bilden inget undantag.

The Ghost Writer (2010)Efter att förre spökskrivaren till den före detta brittiske premiärministern Adam Lang (Pierce Brosnan) dör efter mystiska omständigheter så får en ny spökskrivare (Ewan McGregor) ta över. Han sägs få ta över för att han är bra på det han gör och kunna få en mänskligbild av personerna han skriver om. Väl på plats verkar alla agera skumt samt skumma personer dyker upp och allt detta samtidigt som det råder mediestorm kring Adam. Han guidas i arbetet av Amelia Bly (Kim Kattral) som är något av en rådgivare till Adam. Samtidigt som spökskrivaren börjar hitta kopplingar mellan Adam och CIA så börjar Adams fru Ruth Lang (Olivia Williams) bli måttligt uttråkad och oroad för Adam. Vad ska nu hända? Ska boken hinna bli klar på den korta tid han fått på sig?
Ja vad ska jag säga om denna film regisserad av Roman Polanski? Även fast skådisarna gör ett rätt bra jobb så tycker jag inte filmen till talar mig så mycket. Trodde den skulle vara bra efter att ha läst om den och sätt trailer. Men den kommer för det första inte igång ordentligt förrän efter halva filmen och när den väl gör det så är det heller inte ett dugg spännande. Poängen med filmen är inte heller tillräckligt givande för att man fattar att det kan funka så utan att få det serverat i en dålig film. Tycker att sexscenen är oerhört efterbliven och handikappad. Den sker liksom knappt naturligt. Slutet är också rätt stört fattar inte varför det måste sluta så just på grund av den grejen. Ewan McGregor är den som känns mest inne i sin roll. Brosnan blir rätt skum när han ska se irriterad och arg ut. Filmen ska dock ha beröm för att den utspelas i fina landskap som är snyggt filmade. Har egentligen inget mer att säga om den här filmen förutom att jag hade väntat mig något bättre. Den var en besvikelse. Borde kunnat lyckats bättre med en sån här story. Den får betyget: 2/5

Publik(peppare)! Var är hjärtat?

Är det bara jag som tycker det är stört? Men ärligt talat behövs det verkligen en publikpeppare som säger åt publiken att klappa om och om igen? Menar hjärtat förlaget borde ju vara tillräckligt stort att dem ska klappa nästan hela tiden ändå! Skärpning! Hehe en ganska kul grej är att dessa personer låter i princip likadant. Är det en tillfällighet eller är dem inspelade? Får en sjuk bild i huvudet om att man sitter och spelar in dem samt när man ska spela upp dem under match så måste man taijama det ordentligt. Ser han som sitter och knappar. Vad fort det måste gå och svårt det måste vara. Haha!

Micmacs (2009)När Bazil (Dany Boon) är liten dör hans far av en landmina i Algeriet. I vuxen ålder så får han själv som av en olyckshändelse en kula i huvudet när han sitter på sitt jobb i en videouthyrningsaffär. Att ta bort kulan kunde ha förvandlat honom till ett kolli i resten av hans liv därför får den sitta kvar. Men efter detta har han ingen lägenhet och inget jobb så han tvingas överleva på gatan. Efter en kort tid där blir han så småningom adopterad av en hel familj “freaks“. Alla med sin “speciallitet“. Placard (Jean-Pierre Marielle) som lyckats komma undan giljotinen två gånger vid ödets tidpunkt, Tambouille (Yolande Moreau) mamman, La môme Caoutchouc (Julie Ferrier) gummikvinnan, Remington (Omar Sy) telegrafisten, Fracasse (Dominique Pinon) den mänskliga kanon kulan med raderat rekord i Guiness rekordbok, Petit Pierre (Michel Crémadés) den ur starke uppfinnaren och Calculette (Marie-Julie Baup) miniräknaren blir alltså gänget som ska hjälpa Bazil att skipa rättvisa mot de två vapen tillverkare och dess chefer, François Marconi ( Nicolas Marie) och Nicolas Thibault de Fenoulliet (André Dussollier),som gjorde det surt för honom och hans far. Men hur ska det gå?
Denna fint filmade franska film regisserad av Jean-Pierre Jeunet har fantastiskt snyggt ljus. Den bjuder dessutom på skönt lagom tempo, härlig stämning och det är kul att se skådisarna lyckas komplettera varandra och verkligen lyckas i sina roller dem fått. Är inte så inne i fransk film så har inte större koll på skådisarna men tycker dem gör ett bra jobb. Tycker nog bara att det blir lite opersonligt när jag inte kan franska men översättningen hjälper ju med det relativt bra i alla fall. Humorn är rätt enkel men funkar i den lättsamma stämningen som råder. Filmen får mig att vilja åka till Frankrike och träffa lite sköna människor om de existerar förstås hahaha. Vet inte vad det är men det är nått som gör att det inte ändå blir full påt denna gång. Kan det vara att det är franskt och jag inte känner mig så alls. Kan ju vara att franskan gör att det känns så lättsamt hela tiden och jag inte tycker att det borde vara det. Svårt att ta på det där. En sak är säker det skulle vara kul att läsa om en verklig sån här händelse för inget vore mer rätt. Filmen får betyget 3,5/5.

Hanbolls jävel!!

Fan får ju inget vettigt gjort. Man tränar, kommer hem och lagar mat. Sen blir man tittandes på den där jädra handbollen till ingen nytta. Dessutom sög Sverige pung i dag och det med råge! Argentina gjorde också sin livs match än så länge. Men bättre blir det imorgon. Inget jag behöver göra direkt när jag kommer hem. Då ska jag vara lite kreaktiv.

Leif (1987)Rotum är en trevlig liten svensk idyll känd endast för sin vapenfabrik (Rotums Kanoner och Krut). Denna fabrik drivs av ingen mindre än direktör Gunnar Volt (Anders Eriksson). För att överleva så har fabriken sålt vapen illegalt så länge som ledningen kan minnas. Ledningen också bestående Florence Hasselback (Kerstin Granlund), Max Koger (Claes Eriksson), Sven “Rambo” Larsson (Knut Agnred), Niklas Kortjnoj (Per Fritzell), Konstantin Holm (Peter Rangmar) och Ingemar Laser (Jan Rippe) sätter andan i halsgropen när en insändare i tidningen undertecknad Leif berättar om detta. Polisen börjar snoka i detta och de stundande kanondagarna är i fara där nya vapnet Fighting Egg ska presenteras. Samtidigt har iranier dykt upp för affärer. Här är goda råd dyra så hjälp söks hos Gunnars bror Håkan (Per Fritzell) men förgäves. Fackmannen Tommy Backman (Knut Agnred) gör ett uttalande och Kommunalrådet Hylén (Claes Eriksson) fördömer Leif samt Hembygdsföreningens ordförande Torgny Assarsson (Per Fritzell) har samlat in 3000 namnunderskrifter för att skydda Rotums Kanoner & Krut. Under all denna dramatik ska Gunnars fru föda vilken dag som helst. Samt att försöka få tag på Leif tycks vara en omöjlighet. För vem fan är Leif?
Det är alltid svårt när det är Galenskaparna som står bakom det hela. Antingen är det helt brilliant eller så är det fruktansvärt tråkigt. Jag själv har en liten hatkärlek till dem. För dem har trots allt gjort en hel del bra saker. Denna film då? Jo för fan. Denna film är mycket underhållande och bjuder på många skratt och poänger. Alltid kul att se hur dem grejar att spela dem olika rollerna oftast med glimten i ögat. Här funkar dem med väl godkänt och lite mer. Det skadar inte heller att filmen har en hel del störd humor också. Älskar idén med dansbandsfabriken då dansband är den mest monotona musikgenren. Stördast är nog de hela sista 30 minuterna som är guldvärda även fast jag inte förstått mig på vad jakten har för funktion. Det som jag alltid  har mest problem med när det gäller Galenskaparna så är det att dem ska ha sång i filmerna. Det funkar ibland och i denna film så är det en av dem som det funkar bäst i. Även fast man kunde ha klarat sig utan nån sång.  Det är även detta som har en tendens att minska filmens värde så även i detta fall. Vet faktiskt inte vad den ska få för betyg. Är jag på humör är det en 4 och är jag inte det så är det en 3 nästan 2,5. Det är i alla fall en av Galenskaparnas bästa filmer och därför snittar jag det på nått konstig vänster och ger den betyget 3,5.

Kom igen alla nu! Alla ska med för en rättvisare värld!

Detta är viktigare än man tror i den värld vi lever i. En ensam kan inte göra det bättre men är vi flera som håller i varandra och hjälps åt ja då kan vi nog så småningom få en bättre rättvisare värld!! Kom med ni med!


Ta(c)ksägelseSå här står det vid frälsningsarmén här i stan. Jag kan garantera att de egentligen menar snöras efter som dem har snétak. Om inte så kanske de tror att himlen ska ramla ner att det äntligen är dags nu- Vem vet?

Sjuklig utrotning av vår Moder!

Vissa dagar ja dem är väl bara till för att vara. Man vaknar tröttare än satans tjänare och hoppas att han bara kunde göra än sjuk bara för en halvdag eller hel så fick man sova av sig all trötthet ordentligt en gång för alla. Tänker på alla som vaccinerat sig mot svin influensan och undrar om det var värt det för dem. Jag är ju för ett eget kroppsligt immunförsvar och vill låta kroppen bilda antikroppar och antivirus själv. Det är mer naturligt på det sättet. Kan inte ens fantisera över hur mycket mediciner etc. människan stoppar i sig för diverse åkommor eller vaccin som är utspridda i kroppar världen över. Tror inte det är bra i längden det heller att vänja kroppen med medicin. Fast vissa behöver ju en del för att leva och då är det ju bra. Sjukdomar och virus som sprids så enkelt som att bara andas i luften eller kroppslig kontakt. När som helst kan man få den sjukdomen eller den? Vakna upp med kolera eller TPC. Nej men ni fattar hur jag menar. Jag antar att jag är lyckligt lottad som är väldigt lite sjuk. Jag är dessutom en av dem som anser att förkylning inte är en sjukdom så länge man inte har feber. Förkylning är en naturlig åkomma man får då det växlar mycket i temperatur ute.
Här kommer en teori om vad sjukdomar är i det stora hela och betydelsen med det hela. Sjukdomar och virus etc. särskilt influenser som kan vara dödliga är ett sätt för vår planet att rensa bort det som förstör den. De som förstör jorden det är vi människor. Vi är jordens virus eftersom vi skapat allt som förstör den och jorden i sig är ett levande ting eftersom det finns liv på den och håller oss vid liv. Vi har successivt hållit på att förstöra “vår” planet i århundraden ända sen vi börjat bygga hus på den. Men förstörelsen har bara eskalerat de senaste århundradena när industrialiseringen tog fart och snabbare och snabbare går det bara. Vad kan vi då göra åt det? Ja vem vet? En sak är säker att fortsätter utvecklingen som den gör och det bara blir fler industrier och de inte tänker på miljön så lär det gå illa rätt snart. För en sak är säker det är dem stora företagen som först måste satsa på miljö och minska utsläpp markant annars händer inte mycket. Men vi små har också skyldigheter att bättra oss. Men jag kan förstå att det undras om det går att rädda jorden?  Vem vet? Det kan ju vara för sent? Vilket det nog är. Men man kan ju alltid hoppas. Vi får gå gemensamt in i hoppet fast med en massa mängder tvivel.

Ghostbusters II (1989)Det har gått fem år sen senast och Ghostbusters har gått i konkurs. Peter Venkman (Bill Murray) har ett tv-program om ockulta grejer där han presenterar det ena miffot efter det andra. Raymond Stantz(Dan Aykroyd) och Winston Zeddemore(Ernie Hudson) sysslar med att åka runt som Ghostbusters och underhålla barn på födelsedagskalas men det går inte så lyckat. Egon Spengler(Harold Ramis) forskar i människobeteende på heltid. Dana Barrett(Sigourney Weaver) har börjat med att driva ett museum efter att hennes man drog från henne. Där är det för tillfället konstkurser i att restaurera tavlor som bedrivs av den väldigt udda Dr. Janosz Poha som också tagit dit en tavla av den moldoviske häxmästaren Vigo. Dana tar kontakt med Egon och Raymond då det visar sig hända mystiska saker som drabbar hennes barn. Men de får inget säga det till Peter. Dessutom så visar sig Vigo (Wilhelm von Homburg) tavlan vara allt annat än bara en tavla och det upptäcks en mystisk flod av slime under New York. Om detta inte är ett fall för de gamla Ghostbusters så sig?
Denna film är en perfekt gångbar uppföljare på första filmen. Motståndet som Ghostbusters råkar utför från myndigheter är suveränt gångbart vilket ger det en verkligare klang i hur det skulle vara om de fanns på riktigt. Alla gör en minst lika bra insatts som i första filmen och den nye mystiske Janosz spelas utmärkt av Peter MacNoil. Han är väldigt äcklig i sin osäkerhet och blyghet. Effekterna tycker jag också är gångbara för tiden. Det är härligt att se spökena som domaren råkar utför samt den röda floden slime under stan och de döda på pålarna som skrämmer skiten ur dem. Eller varför inte få se Ghostbusters styra en gående Frihetsgudinna. Menar denna film har det mesta som första filmen hade. Bra också att ha med samma skådisar som i första det höjer allt ytterligare. De leverera sina roller dessutom på samma självklara sätt. Med samma charm och underhållningsvärde som första filmen så är denna precis lika bra. Därför får den betyget 4/5.

Ghostbusters IPeter Venkman (Bill Murray), Raymond Stantz (Dan Aykroyd) och Egon Spengler (Harold Ramis) är forskare i det ockulta på ett universitet i New York. Då Venkman mer är inne på tankekraft så är Raymond och Spengler inne på det mesta som har med ockultism att göra. Men efter att universitet inte längre vill satsa på deras forskning och något udda metoder så står dem utan jobb. Samtidigt ger detta dem en chans att starta en egen verksamhet så de köper ett gammalt hus som dem gör om till högkvarter för spökfångarverksamhet. Egon har nämligen tillverkat utrustning som borde kunna fånga spöken. Efter att ingen har hört av sig så hör stans hotell ifrån sig och vill att dem ska hjälpa dem med ett spöke som håller på att terrorisera där genom att bl.a. äta upp all mat som finns att få tag i. Efter att lyckats fånga spöket får verksamheten fart på allvar. Samtidigt har en parallelldimensions kraft satt igång ett sätt att föra hit guden Gozer med hjälp av The Key Master och The Gate Keeper. Allt detta i Danna Barretts (Sigourney Weaver) lägenhet. Hon får Ghostbusters att kolla i lägenheten några gånger första gången finns inga bevis. Andra gången har det hänt mer än bara småkonstiga grejer.
Denna film luktar väldigt amerikanskt och 80-tal. Men det är nog dels därför jag gillar den så mycket. Med sinn charm att det verkligen går att fånga spöken och tjäna pengar på det och härliga karaktärer och utrustning. Bilen är bara för frän men signalen hemsk men en sak är säker man lär fan flytta på sig.  Det är nästan så man själv skulle vilja dra ut och fånga spöken. Om det gick och om dem finns? Peter Venkman är nog en av dem skönaste karaktärerna i gänget. Arrogant, kaxig, egoistisk men skoj frisk samt varm hjärtad. Han blir på direkten förälskad i Dana Barrett och vill inget annat än att träffa henne. Fungerar som en halv ledare för gruppen även om det känns som om han inte bryr sig om hur det går. Raymond känns som den vilsne komna och nyfikna samt oerhört snälla typen. Egon är en ledar typ och mer rakt på sak. Svår att komma in i det privata på. De får efter ett tag en medarbetare till i Winston Zeddmore (Ernie Hudson) som är ganska skraj och argsintvmen ändå villig att jobba för sin lön. Dessutom ganska religiös. Karaktärerna fungerar bra ihop och sammansvettsar filmen till sin helhet ihop med handlingen på ett bra sätt. Då dessutom skådisarna är bra även Rick Moranis som spelar Danas nervösa granne Louis Tully eller varför inte rövhålet Walter Peck (William Atherton) från miljösäkerhetsverket. Se väldigt gärna filmen den har en härlig blandnig av cool fantasi med härliga skådisar, sköna effekter för sin tid (Marshmallow gubben är häftig) och en hel del humor. Den får betyget 4/5.

Fascination x2 är också 3

Blir fascinerad över hur mycket snö denna vinter bjuder på. Man kan knappt tro att det är sant. Det tycks inte finnas något stopp. Ändå tar man sig upp och tränar plus åker ut på landet en sväng på kassa vägar. Lika fascinerad blir jag över att för varje gång det vräker ner snö så är snö röjningen brutalt dålig och dem är alltid lika sena. Förstår att dem inte hinner med då resursen inte tycks prioriteras. Eller rättare sagt den prioriteras men det finns inte pengar. Varför? Jo det är samma sak som med allt annat som det saknas pengar till. Det är nämligen så att det är allt för få personer, företag, banker etc. som sitter på alldeles för mycket pengar. Roffa åt sig och skit i andra liksom. Men det tycks det ju också vara alldeles för få människor som förstår eller så orkar inte folk bry sig. Detta torde vara fascination nummer 3. Jaja vakna nån gång då ur era koman. Men ja samhällskoma är svår.

Bättre lycka nästa gång med protestanter!

Vad hände egentligen med den skäggiga damen?

vad hände med det där med skäggigadamen på cirkus? När slutade dem med det? Henne ville jag se! Annars är väl cirkus lite passé som underhållning. De skulle behöva göra en cirkus med enbart en massa farliga stunts för att underhålla mig! troligtvis var det för att det inte ansågs som något som var tillräckligt underhållande längre och enligt mig världens simplaste underhållning eller ja då var den väldigt låg. Men jag har forskat lite. De visades upp tillsammans med andra d...eformerade människor bara för att de "ofta vita" som satt i publiken skulle känna sig bra och fulla av makt. Rent störd tanke men ja så verkar det ha varit. Men det skulle vara lite roligare om hon visades upp för att de ansåg att hon var besläktad med varulven en sådan idé visar bara hur långt man inte tänkte då då man faktiskt trodde på sånt förr. Dessutom har ju inte skäggiga damen försvunnit utan bara försvunnit från cirkusen. Jenny Miller t.ex. åker runt och uppträder som prefomence artist http://www.dn.se/kultur-noje/scen/ogenerande-harvaxt dessutom hävdar hon att hår har nått med makt att göra och att det är därför som män inte rakar sig på lika många ställen som kvinnor. Verkar som en skum idé. Undrar vad som hände om den skäggiga damen helt plötsligt inte kunde dyka upp. Ställde dem då världens första transvestit i manegen? Who knows?
annat jag läst för att kolla upp detta http://svt.se/2.108068/1.1564382/skaggiga_damens_mysterium_lost?lid=puff_1567462&lpos=bild

Härligt med nytt år!Den säger det mesta om ett nytt år!

RSS 2.0