Killing in the name of... - Jag vill stagediva del. 29

Anledningen till att det finns rörelser som anti-fascistisk front osv är ju för att de jobbar mot ideologier som vill utesluta en del sorts människor ur samhället som t.ex. invandrare, homosexuella osv..  Där utav kan man ju säga att dem blir en sorts åsiktsfascister alltså fascister mot ideologier som är diskriminerande. Därför blir det lättare att sympatisera med dessa rörelser även fast dem brukar våld och det är för att de högerextrema partierna är inhumana och vill utesluta andra människor ur samhället och att man kan stödja det kan väll ingen människa begripa om man inte är hjärntvättad. Deras handlingar blir då våldsamma och icke demokratiska, och egentligen ska man inte bruka våld alls tycker jag, men det är sådant man får ta i ett samhälle där alla går runt och är hycklare. Många går runt och tror att demokrati är det bästa som finns. Det kan vara det bästa system som finns men det är naivt att gå omkring och tro det. En demokrati tjänar ju på att du går runt och håller din käft och tror att allt är bra. Under tiden så kan dem rika lura dig med politik som gör dem ännu rikare och så att företagen kan roffa åt sig ännu mera pengar. Allt detta i att dem har lurat dig att tro på något bra. Dessutom har dem ju vetskapen om att människor tyvärr trivs bäst när dem blir lämnade ifred och får sköta sitt. Därför tjänar dem ännu mer på att du tror att allt är bra. Eller vet att det är fel men du orkar inte göra något åt det. Därför är vi alla hycklare av demokratin och därför kan man förstå att antidemokratiska metoder tas till i kampen i ett hycklande samhälle där inget är tydligt. Ett bättre samhälle borde gå att få och det fås bara om alla skulle kunna komma överens och så länge ingen verkar vilja det så verkar hoppet kört tyvärr. Börja tro att vi kan hitta något bättre än demokrati. Bortom orättvisor. Då alla har det bra och allt delas lika och alla blir accepterade och uppskattade för dem de är. Nu kör vi.

 

Vi lever för att svära och svälja tjära


Kommentarer
Postat av: Sandra - 3 barns mamma <3

Problemet är ju att merparten utav alla har svårt att acceptera andras tycke. Så fort någon går emot marionetten så blir det kaos. Om alla lärde sig att bara lyssna och inte agera efter tycke, när någon sagt sin mening, så skulle vi slippa allt meningslöst våld. Alla måste accepteravarandras olikheter och tycke. En dröm värld jag vet. Men det vore optimalt enligt mig.

Svar: Ja man måste ta del och lyssna av vad andra har och säga. Nästan alla har något klokt att komma med någon gång. Så man kan lära från precis allt. Det är ju dröm världen jag försöker att lista ut hur man når till. Jag tycker att alla bara skulle försöka eller bara helt enkelt skulle komma överens. Men det är tydligen inte så många som kan komma till den insikten. Kram
Rille

2014-07-03 @ 12:51:02
URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0