Piss Virus - Jag vill stagediva del. 15


Om jag vetat att det jag skrev om för bara några dagar sedan skulle bli så påtagligt bara en dag efter det publicerades, ja, då kanske man skulle börja tro på ordets makt i det andliga spektret eller bara i luften. Det blev oense ordväxling om ett fönster som öppnas för att få in luft på jobbet då ventilationen är trasig. Så våra lokaler blir tokvarma då det blir varmare ute. Hon som ville att fönstret skulle öppnas helt, då jag stängt det halvt för jag får stå i oerhört kallt drag direkt på en, öppnade fönstret helt. På det frågade jag vad hon gjorde. Hon ansåg att det skulle öppnas mer då hon blir så jävla varm där hon står. Jag sa att jag stängt det en del för att jag får stå i drag och att det just den dagen blev väldigt kallt. “Ska vi stänga då så jag blir genom svett? “ frågade hon. “Nej, tänkte vi kunde kompromissa lite” sa jag. Då gick hon iväg tjurig. Där kan man snacka om att bara se sig själv. Det är sådana människor som är bäst och bara ser sig själv och att det bara är dem själva som gäller som ger en avsmak plus vetskap om att man förstår varför det t.ex. inte är fred på gjorden. Vill också påpeka att det bara var hon som klagade.

Det finns också dem som med enbart attityden är de som tror att de är så jävla bra. Detta påvisar dem genom att använda en viss attityd och tillvägagångssätt som är att ställa sig bredvid en och titta ner eller skratta lite och sedan säga något spydigt och sedan bara gå vidare. Givetvis har man kommentarer på det hela som ignoreras och efter detta så konstaterar man att personen ifråga är “helt slut” och saknar någon brist på intelligens. Dessutom går denne person runt och tjatar om att det var bättre förr och det ända arbete vederbörande gör är sitt eget utan att hjälpa andra när vederbörande är klar. Ingen positivitet alls. Säkerligen känner han sig sviken av jobbet och orkar inte bry sig men att gå ner sig och inte tänka positivt löser ingenting. Detta var bara ytterligare ett exempel och inget jag egentligen orkar bry mig om. Tycker egentligen bara det är synd att man inte kan ha en positivare och gladare inställning.

Nu till något annat. Nya smittor och virus kommer och går och vissa finns kvar. Det skapas vaccin som fungerar, prövas och är livsfarliga. Sars och svininfluensan är två av de senaste omgångarna. Nu har det kommit ett till. Corona-viruset? Coronavirus. Smaka på den (trumvirvel). Ärligt talat är inte det bara alkoholister som druckit för mycket av den blaskiga och tunna ölen Corona? Den är dessutom så blaskig att man måste ha i en citronskiva i flaskan så att man kan dricka den. Nej så är det förstås inte men jag funderar lite på det här med virus och epidemier, smittor osv.. Dels så kan de nog börja naturligt bland djur osv. dels eftersom jorden innehåller liv så är planeten fullt levande och eftersom vi håller på och förstör den så använder den sitt immunsystem för att rensa bort oss eftersom vi då gör detta och att vi dels börjar bli för många. En annan sak är att många smittor eller virus och sjukdomar säkert planteras av olika regeringar delvis p.g.a. att tjäna pengar på läkemedel men också p.g.a. att vi börjar bli för många på jorden och med sinande resurser så räcker allt inte till alla. Ett sätt för kapitalismen att rensa upp på ett relativt obemärkt sätt. Det kan förklara varför det hastas med vaccin som inte fungerar osv.. Finns mycket vi inte har koll på och mer än vad vi kan ana så omöjligt är det definitivt inte. Det finns åtminstone en person i Nyköping som jag är övertygad på att han används för att testa olika mediciner på. Han är gammal knarkare som säkert varit jätte nära överdos och sedan fick något fel. Men det finns få dagar han är särskilt uppåt. Han verkar ständigt halv dålig, nere och halvt borta samt seg. Därför tror jag att man kommit på att han är hopplöst fall och matas med olika mediciner för att se vad dem har för effekt och jag tror att den enda rätta medicinen för en sådan person är att bara få vara med i så många sociala sammanhang som möjligt utan några mediciner. För det är grunden till mycket. Känner man att man får vara med socialt och känner att man får vara med så mår man bättre i huvudet och mår man bättre i huvudet så mår man så småningom bättre i övrigt med. Det är trots allt i huvudet viljan till det mesta existerar.

Andra virus är rasister, nazister och SD:are som sprider sig i landet. Men de är ju mycket likt med idén att flytta in orientering inomhus. Hur ska det fungera. Springa flera varv åt höger och vänster i en gymnastiksal. En kontroll under en plint och en annan i ribbstolen. Mnja känns ologiskt och ogenomtänkt. Men ja springer man vilse inomhus ja då kanske man har potential att bli anhängare i ovanstående. Man är naiv om man tycker att mångfald är något dåligt. Vill man stänga in sig och inte lära av andra? När det kommer till kritan vill nog inte så många det. Men folk orkar ju inte. Det är det som är det största problemet. Lätt att skylla på något och bara gå med. För det är ju jobbigt att tänka till och hitta egne lösningar. Vilsna i skogen och vilsna själar.

Vi lever för att svära och att dricka tjära!


Kommentarer
Postat av: sandra - blivande 3 barns mamma <3

Ja du visa har ingen stubin alls när något påverkar dem. Tror nog att det hela inte handlade om fönstret helt och hållet. Många har ju en förmåga att överreagera när något går på tok för dem. Fråga på måndag om hon vill ha fönstret öppet, bara för att ge en vänlig vink och se hur hon reagerar. Du kanske får en förklaring till humöret hon hade sist då...

Ja du virus i alla de former finns utav någon anledning. Visa tydligare än andra. Att visa virus (alltså den som har med riktig sjukdom att göra) kommer och går för att hålla jordens popularietet nere. Precis som vi skjuter vargar m.m Så "skjuter" jorden oss för att inte bli för många. Trist men sant.

De andra är bara idioter som haft en tragisk uppväxt där ingen funnits för dem. Många avhoppade nazister och dylikt har just haft föräldrar som skitit i dem och blivit mobbade i skolan under hela uppväxten. Så de lockas till "broder skappet" som erbjuds hos de olika grupperna. Ju mer vi satsar på att få ett stop ensamhet och utsatthet, desto färre hatande männsikor får vi då.

Vad gäller knarkare och alkolister så har de alltid ett val. Ingen annan kan göra rätt för dem, bara de. Va vi tycker om dem har inget med saken att göra. Alla ansvarar för sig själva, kanske är lite elakt men så är det. Att kalla någon hopplöst fall är at göra den till ett hopplöst fall. Att kalla den för dess benämning kan däremot öppna ögonen för dem. Men i det långa loppet så kan bara de göra något åt sin sitvation.....

Kramar!!!

Svar: Tror dock att det vore för enkelt eftersom hon klagat på det hela veckan och tidigare med. Dessutom så fort det är det minsta problem så gnäller hon över det och så är det hon som gäller i första hand. Vad gäller den andra kollegan så är man utom allt hopp för han bryr sig helt enkelt inte. Visst problemen grundar sig i andra saker som man inte vet om man inte gräver eller upplyser dem hur de är och de sedan tar i tu med själva. Det är först efter det man kan se om de ändrar sig eller så gör dem inte det. För då anser dem sig själva helt klart vara bättre.Vad gäller alkoholism så har det dels med gener att göra men också en vilja. Kan man motstå att dricka då man känner att man vill är man inte alkoholist annars så är man. Har delvis med kontroll att göra men trillar man dit har det blivit en sjukdom och då är det oerhört svårt att ta sig ur det. Kanske taskigt att dra ett skämt om dem blandat med ett virus som jag gjorde. Men jag anser att kan man inte skämta om sakerna kan man heller inte prata allvar om dem.
Alla dessa grupper nazister, rasister och SD:are har problem som grundar sig i vad de fått uppleva och sedan inte kunnat resonera sunt kring det hela. Sökt gemenskap men inte fått och hittat det i sämre grupper av människor som inte gillar folk som är annorlunda.
Precis alla människor mår bra av att få känna sig behövda och älskad och dessutom får vara med på exakt samma villkor. Då kan vi bära vägen mot fred om vi slutar att behandla folk olika.

Kramar!
Rille

2013-06-02 @ 18:41:53
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: sandra - blivande 3 barns mamma <3

Ok ja om hon gnäller tit som tät då är hon nog bara en gnällspik ja. Trist sådant drar ju ned stämningen på jobbet en del :/ Hoppas att det vänder inom kort så ni kan få lite lugn.

Kramar!!!

2013-06-03 @ 16:54:49
URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0