Sweat; Sueurs (2002)




Fyra skurkar ska hjälpas åt att frakta guld med lastbil igenom öknen i norra Afrika. Dessa gangsters är Harvey (Jean-Hugues Anglade), No (Joaquim de Almeida), Victor (Cyrille Thouvenin) och Simon (Sagamore Stévenin) och har starka egon och personligheter som till varje pris tär på varandra i den enormt varma öknen. Det visar sig att dem helt inte kan komma överrens och ska lasten då nå sitt slut mål i rätt tid?
Detta är en mycket ansträngd film regisserad av Louis-Pascal Couvelaire. Ingen av skådisarna kan leverera sin roll på ett bra sätt då precis alla av de fyra huvudrollsinnehavarna känns väldigt ansträngda. Det kan ju vara för att det är fransmän som ska prata engelska men då borde de klara det bättre ändå om de var bra skådisar. Den bästa skådisen (Hubert-Saint Macary) kommer in efter en dryg timme och  är bara med i ungefär 2 minuter men levererar ändå sin roll med känsla och då spelar han ändå bara en person som bor vid en gammal nedlagd mack. Men insatsen känns mer äkta här. Detta är synd på en film som annars har rätt bra story och som verkar trovärdig och utspelar sig i skapligt snygga ökenlandskap med rätt skapliga filmsekvenser. Man kunde lagt pengar på annat. Denna film kan man helst undvika då skådespeleriet betyder så mycket och här brister det ju som sagt massor. Den får betyget: 1,5/5

Kommentarer
Postat av: sandra

Vet inte va jag ska säga om denna film. Den lätt delvis bra men ändå inte. Den hamnar på min att se lista.



Nej inte så roligt att flytta för ett par veckor bara. Men det har gått bra. Trots all sjuka som vart och är nu.



Är hemma och tittar lite nu. Ser hell lustigt ut utan badrum eller fungerande kök:P Är gad att vi inte valde att bo kvar här.



Kramar!!!

2011-03-12 @ 16:44:27
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: Emelie

så jäkla dålig film. du får ta och traggla dig igenom House också så har du tagit dig igenom mitt absouluta bottenskrap för detta år. so far.

2011-03-14 @ 17:35:14
URL: http://emelieksson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0