Den enda som kan stoppa hulken är WOLVERINE



WOLVERINE

Vet faktiskt inte om det ska vara det rätta namnet på denna DVD då han bara är med i första storyn? Hulken är däremot med i båda.
I den första historien blir Wolverine ombedd att fånga in Hulken som går berserkar gång från och till då hans humör tryter. Samtidigt vill både ledarna för Weapon projekten(här töntigt översatt) fånga in både Hulken och Weapon-X (Wolverine) och för att göra det har de alla projekt de haft med för det enda målet. Kul att se att Deadpool är med i en animerad serie och detsamma gäller Omega Red men han har jag sätt i nått avsnitt av det animerade X-men storyn.Det blir en hel del kamp i denna story och action är ju vad vi vill se när det gäller Wolverine så ja det bjuds vi på i sin hel het. Blodigt och rått är det också vilket visar att det inte är inriktat till en skara barn. Det gillar jag. Det hela känns som en lite halft introduktion till en serie. Men vart kan man se den i sådant fall? Och för vem handlar den om i sådant fall? Men verkar vara en väldigt schysst sådan och detta avsnitt får 3,5/5
Det andra avsnittet har Thor och Hulken som huvudkaraktärer och ja gissa det är en rad mycket action här med. Detta avsnitt handlar om att Oden går inför sin 7 dagars sömn och då utsätts Asgaard för en rad attacker från jätter och andra rader av krigare som vill ta över det hela. Det vill också Loke som är Thors bror och slug och elak. Nu har han också kommit på ett sätt att vinna Asgaard och för att göra det också då besegra Thor. Han kallar nämligen hit Bruce Banner från Midgård som blir Hulken och separerar dem båda och tar i sin tur kontrollen över Hulken. Det hela är en väldigt slug plan eftersom Hulken nästan besgrat thor en gång. Mycket, mycket action väntar. Detta avsnitt får också 3,5/5.  Men jag undrar fortfarande var kan man se dessa serier och av vilka är de utgivna i sådant fall för jag fick helt klart mersmak och vill se mera. Finns det tre serier? En med Hulk, en med Thor och en med Wolverine. I sådant fall vill jag ha!
Hel hetsbetyget på DVD:n bli dock 3/5. Jo och det är enbart för att DVD:n borde hetat HULK istället eftersom han är med i båda avsnitten. I övrigt tycker jag att det är väldigt snyggt animerat och kan inte vänta av att se mera av detta. var det nu går att göra det som sagt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0