Imorgon ska det regna igen (Äntligen)



Kommentarer
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Hahahaha!!!! du är bara för skön du. Vi andra hoppas på fint väder och du hurrar in regnet:p Tycker att vi spar det till i höst istället :)



Härligt att förfesten gick bra. Lite för mycke kan det bli i bland ja. Men så är det när man har good times med kompisarna :) Kommer ju fler helger att förtära mindra och va med längre på.



Danke schön!!! will do!



Håller med dig totalt där. Bantning är ju bara en korthets tid man utför det på och en kort tid efter man har slutat så går man ju tillbaka till vikt och hälsa innan bantningen igen. Ska man vara sund så måste man hålla på varje dag och då inefattar det kost och motion. Många som inte förstår att tex kondition är en färskvara och måste varje das förnya och allt man äter idag gör sina spår i morgon. Så det gäller att hitta en balans som fungerar varje dag. Inte lätt men lågiskt. Jag kör benhårt på anti dietisk kost. Men måste införa fler vitamnier och mineraller samt naturliga fetter. Därför jag försöker byta ut dåliga vanor mot bättre som ex avocadon och gröten. (går inge bra dock:P)



Ha det super!!!

Kram!!!!

2012-04-15 @ 11:44:52
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0