En bråkdel av problem.


Problemen med å, ä, och ö tycks nu vara löst. Vad annars nytt?

Jo man aer rubiker om dansbandssångerska som blivit bunden och våldtagen. Mer än hemskt. Världen blir bara större och större på problem och dåliga saker. Företag ruttnar och är snikna ju mer pengar de vill tjäna utan att med arbetarna får känna sig behövda. Förtrycken fortsätter. Sparka neråt som tycks vara samhällets slogan iallafall när man komme in på den högre hierrarkien i samhället. Uppskata och berömma de på botten som verkligen förtjänar det det existerar inte alls hos en bra del av företags- och politiker topparna som finns. detta är ju dock en bråkdel av dem problem som finns. Hur ska man gå till väga med dem om ingen vågar fast dem bryr sig? Framtiden får utvisa det.

Fruktan kommer ur frukt eller ja i räddslan av att få den kastad på sig då man misslyckats.

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Ja världen är helt skev. Själv läste jag en artikel om någon i Kina (har för mig det var Kina) som råkade köra över ett barn. När han hade gjort det så backade han över henne en gång till så att hon skulle dö. Han menar på att han skulle behöva betLa ut ett så mycket högre skadestånd om hon överlevt så han tyckte det var "bättre" att ta kål på barnet. Sjuka värld.

2011-10-19 @ 21:12:46
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Världen är allt bra sjuk. Dock tycks det vara kroniskt då inget hjälper....Men man får hålla huvudet högt och göra det bästa från sin egna sida för att göra världen till en bättre plats.



Sjysst ny layout!



Ja du om jag hade lyxet att kunna sticka iväg och sova borta tit som tät så skulle jag det. Inte lätt att få det att passa in alla gånger:/ Men du har så rätt i att man ska ta hand om sig själv.



Saty in!!! Kram

2011-10-21 @ 15:23:59
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0