Hur gick det till? Vem släppte in clownerna?


Valet är över och SD fick 20 mandat i riksdagen. Hur gick det till? Man kan nog analysera det i all ända. Men jag tänkte ta upp mina teorier.
1. Att sossarna misslyckades totalt med sin politik och att Mona Sahlin inte är ett starkt namn nog. Hon stinker överlägsenhet och inger dryghet och nedlåtande.
2. Att SD för en gångsskul kunnat driva en valkampanj med mer inkörda pengar. Men vem är körd att ge dem det?
3. Att de svenssons osv.. som är missnöjda med de vanliga partierna proteströstar på sd bara för att dem inte tänker längre en sin korta näsa räcker. Små runda näser likt clowner. Det är smartare att rösta blankt istället för att rösta på sd om man vill proteströsta. Något att tänka på till nästa gång.
4. Mot alla odds kanske det finns några som tycker detta parti är bra. Men vilka är det?

Nu tror jag dock att dem kommer att bli rätt utfrysta i riksdagen och det kan vi ju med glädje se framemot.

Samhället upphör dock aldrig att förvåna eller jag menar man blir inte förvånad på något. Men man tappar för varadag hopp om mänskligheten. Men man får leva på hoppet ändå.

Kommentarer
Postat av: sandra

Väldigt bra frågor. Dock kan nog bara de om röstat på dem svara på det. Vi andra får hålla oss till spekulationerna och hoppas att det inte kommer att bli 4 långa år utav ren cirkus i landet.



Du din blogg är mupp. är man går in på den så ser man, vad man tror är det senaste inlägget, men när man vart inne och kommenterat det och går till baka till startsidan så dyker det allid upp ett nytt inlägg, som man inte kunde se när man gick in på din blogg. Riktigt skumt, eller har du en sådan där försenings fuknktion att det ka dyka upp efter ett ex antall timmar istället för direkt efter att det skrevs?



Kram!!!

2010-09-27 @ 07:58:32
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0