Fest, jobb, promenad!


Då är helgen snart avklarad igen. Allt går med en hissnande fart. Ibland känner man sig bara som en passagerare som får titta på. Ibland har man huvudrollen och är med mitt i allt som händer. Helgen har innehållit allt från firmafest, bilmeck och härlig höstpromenad.
Fetsen var mycket ok men fick ett stort antiklimax när en incident mellan två arbetare gjorde att en skadade sig i huvudet. Sådant är inte alls kul oavsett vem det är och vad det rör sig om. Annars hade festen lite av varje, gott käk, dryck, spontan spex med tal och grejer. Det var allmänt trevligt. Ett tag kände jag knappt av att jag varit trött hela dagen. Kanske faktiskt var lite sjuk men ja man biter ju ihop för det mesta.
Upp tidigt på lördagen 07:00 för att hinna vakna till för att dra ut på landet med bussen för att mecka bil. Fixa ny del av handbromsvajern. Den har varit långt ifrån bra ett tag. Jobbigast var nog att justera den sen så att den tog bra. Men vart relativt nöjd tillslut eller ja det fick duga helt enkelt efter några timmars irritation. Höll på lite idag också så mja nu räcker det. Det är en skum känsla man har i kroppen när man ligger under bilen som enbart är upphissad med en domkraft på sidan. Vart fan tar man vägen eller vad fan gör man om det brakar? För man kan ju inte röra sig skapligt där under. Domkraften kan ju dessutom fara precis vart som helst. Därför försöker man ligga så platt man bara kan där under för att man kanske ska klara sig i sådant fall. Man vill ju knappast bli mosad.



Vart ju en promenad i solen på lördagen också så ja man fick njuta av hösten och dess färger. Gick på en del ställen jag inte gått på länge och spana in hur det såg ut där nu och så där. Uppväckte en del minnen när man varit där som barn osv.. Invigde också en ny gångväg som finns där ute. En första promenad på den och intrycket var att det var nice.



Ha nu en härlig söndags natt tillsammans

Kommentarer
Postat av: sandra

Håller med dig, aldrig kul när det ska bli lite tjafsigt på festerna man är på. Men va kul att resten utav kvällen vart lyckad :)



Duktig du är då som går upp i ottan dagen efter och fixar med bilen. Handbromsvajrar är inge roliga :/ Men skönt att det fixade sig.



Åhhh höst promenader!!! Vill också kunna gå på promenader och myssa med alla höst färger och den milda kylan. Tufft träd du hittade:P



Ha det super!!! Kram

2010-10-11 @ 10:31:18
URL: http://mammansandra.blogg.se/
Postat av: sandra

tackr för tipset :) har funderat på om man inte ska sälja lite på tradera eller blocket. menar då kommer det till nytta för någon annan plus att man får någon slant för det också.



där har du nog rätt. för man får nog igentligen inte mer än vad man är ämnad att klara av. och lite bök och slit styrker än ju som sagt och ett liv utan utmaningar är ju inge liv.



Kramar!!!!

2010-10-11 @ 11:00:49
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0