Farsot


Ja vad fan man är upp tagen som en boll som studar under en fotbollsmatch. Fattar inte vart tiden rinner iväg men det är skönt att ha semester. Dock har man så mycket att göra så det blir lidande på vissa ställen. Men nog om det för nu ska jag vara en farsot överallt. Så folk ska fan tillslut få nog av mig...om man nu kan få det? Lite reflekteringar då då. Ja vad ska man säga man har lyckats börja skriva låtar på allvar och det är jävligt nice. Sedan kan man konstatera att dagens ledande fotboll liknar en långsamare variant av handboll. GÄSP. Det kan också liknas vid en farsot. Vissa meningar fastnar för tillfället i mitt huvud och dessa är just nu: "Det kontextlösa supandet" - från ett tidigt avsnitt av Fredrik & Philipspodcast, "Nu är det din tur att bli en seriefigur" från Dennis & Dom blå aplesinerna låten 200000 samt meningen "det är bara ett lov för dig" - översatt från Amens låt Just a Holiday. Nog om detta . Nu bär det iväg in i dimman.
 
Se upp för Farsoten!!

Kommentarer
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Hehehe!!! Vilken skön text!!!
Ja du semestrar tycks alltid gå upp i rök så fort den har startat. Men det måste ju vara ett tecken på att man haft det bra :)

Hoppas att Dalarna vart kul och att resorna dit och hem gick bra!!!

Kram!!!

Svar: Ja då Dalarna var as nice. Var förresten en hel sjuk vecka hela den veckan. De fyra dagarna i dalarna var nice och sen när jag kom hem. Hände så mycket konstigt under så kort tid. Hoppas ni har det nice :D Kram
Rille

2012-07-14 @ 15:34:36
URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0