Blend dom - Jag vill stagediva del. 2

Fan vad tiden går. Gått en hel vecka och då har man hunnit med en hel skidresa dessutom. Men skönt med en ledig dag efter det så man kan ladda bra inför jobb igen. Skidresa ja, med innehållande många roliga insidenter och dialoger. Vi var helt enkelt ett härligt gäng på 18 personer som åkte. Det kunde inte gå fel med det gänget och det gjorde det inte heller.
  Resan började dock spektakulärt då vi redan i Eskilstuna fick skjuta på en bil för att få igång den igen. Efter det gick det dock bra. Det diskuterades allt möjligt från politik i Europa, Bulgarien och Lettisk kultur till Latin Kings Blend dom, huruvuda en polare är Särimner och Die fantastische Vierens snarlikhet med att säga "Die fantastische Führer".
  I Vansbro där vi åt pizza diskuterades om det inte vore så att det skulle vara en hamburgare på en Svullo pizza. Shampoo reklam för Per och jakten på dagens citat. Men också bör äta upp en pizza. Börja i mitten med det som är godast eller alltid göra bitar etc.. 
Väl på plats i Sälen och Lindvallen blev det först äventyrsbad med en massa galenskap och sedan blev det varmkorv med bröd som kvällsmat. De va gött de!
 
Se upp i backen sju hål i nacken!!
 

Kommentarer
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Nej lyllo var ni till Sälen??? Älskar Sälen!!! Specielt Lindvallen. Var ni ned till sjön något???
Låter som en kanon resa iaf. Men du pizza ska alltid ätas upp inifrån och ut och man får inte ha sönder kanterna. utan det ska bli en kant cirekl kvar när man ätit färdigt:P

Kramar!!!

Svar: Nej eftersom det är vinter så koncentrerade vi oss mest på skidåkning :) så ingen sjöHe he ok jag gör Turtleslizar ;) kram
Rille

2013-01-15 @ 11:03:33
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Hehehe!! Det förstås. Är bara jag som gillar att göra avstickare tit som tät och göra annat än det som var tänkt:P

Kram!!!

2013-01-20 @ 09:21:03
URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0