April Fool´s Day (1986)




Ett kompis gäng bestående av college ungdomarna Harvey (Jay Baker), Clara (Pat Barlow), Nikki (Deborah Goodrich), Buk (Mike Nomad) , Skip (Griffin O´Neal), Nan (Leah Pinset), Chaz (Clayton Rohner), Kit (Amy Steel), Asch (Thomas F. Wilson) och Rob (Ken Olandt) ska besöka deras gemensamma kompis Muffy (Deborah Foreman) som nyligen ärvt ett stort hus. Men innan dem lagom har kommit ut till huset som ligger på en ö börjar det hända konstiga saker. Där ibland en oförutsedd olycka på en av kamraterna. Men när Muffy i den relativt goda stämningen kör det ena skämtet efter det andra för att skapa en vänskap som ska vara för evigt så försvinner folk också successivt. Vad är det egentligen som pågår?
Denna Fred Walton regisserade film lämnar en del att önska. Även fast den är rätt snygg och har snygga miljöer som ingjuter stämningen i filmen så håller det inte så mycket då det knappt blir särskilt spännande. Även fast Deborah Foreman är bra och rätt läskig som Muffy och att Lloyd Berry som spelar den skumma färjköraren är skapligt bra höjer inte det resten. Dessutom så kan man med en föraning lista ut hur det slutar och det även fast jag gillar filmens slut så lyfter inte det den heller.
Men filmen är god nog en underhållande film trots allt. Om man ser det på det sättet kan man faktiskt klara av att stå ut med att titta på den emellanåt. Men ja man kan ju undra egentligen om man ändå skulle göra det. Finns inte så mycket mer att säga. Betyget är lite svårt men ja det får nog bli en 2/5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0