Nudist Colony of the Dead (1991)




En religiösförsamling vill driva bort en nudistkoloni från deras mark och det hela avgörs i rätten. När beslutet blivit klart begår nudisterna självmord med hot att gå igen. Flera år senare skickas, enligt sina föräldrar, syndiga barn iväg till tuktande bibelläger. Ska nu nudisternas hot vara sant då historierna av vad som hänt säger så?

Detta är en rätt knäpp musikalfilm skriven och regisserad av Mark Pirro. Temat är inriktat på skräck fast med en humoristisk ton. Grejen är att filmen ska ha mer att säga än att det ska vara bra fast ändock lyckas filmen bjuda på en del snygga effekter för att ha en så låg budget. Ta bara den halva springande kroppen eller de döda kropparna som ser rätt verkliga ut. Musik numren är larviga men får sin charm ändå för att de på nått sätt har glimten i ögat och driver med sig själva. De blir då också mycket roliga. Ta bara vaktens rapp eller morgonsången som exempel. Barnen eller ja tonåringarna som de ska vara är en bunt olika karaktärer spelade av inte särskilt kända personer så att räkna namn känns meningslöst. Men några skådisar som är med i filmen är Forrest J Ackerman, Bea Lindgren, Rachel Latt, Braddon Mendelson, Dave Robinson, Jim Bruce och Deborah Stern. Det bjuds bl.a. på en Mexican-japan, två redneck bröder, en bibelreciterare (som nästan är roligast då bibelstyckena är filmtitlar och annat dylikt), en oskuld och bara partysugna tjejer. En av dem ser ut som Alfred E. Neuman bara det är värt att nämnas. Gillar också Zombien som ser ut som  en blandning mellan Günther och en urtypen för att vara en överkåt tysk porrskådis särskilt med den korta mustaschen och det gula korta krullhåret. Gillar man och kan stå ut med att det är glimten i ögat knäppt och dessutom halvtaskigt klämchecka musiknummer så tycker jag du helt klart ska ta en titt på detta. Eller om du bara vill se en udda komedi. Filmen går nog bäst med ett par öl i kroppen. Den får ändock betyget: 3/5 finns ju trots allt sämre seriösare filmer.





Inkie dinkie do da morning!

Kommentarer
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Hahahahaha!!!!! Men är det en riktig film? Lätt himla irronisk iaf :D



Hur hittar du alla filmer igentligen? Hyr/köper du bara eller lånar du av andra som rekomenderar dem???



Det är sant. Man ska ge allt en chans innom bok och film världen och ja i musikväg också. Iallafall i den norm som går.



Ja du ibland undrar man hur världen kan vara så grym och låta saker och ting ske. Men det är väll så att allt måste hända en gång för att vi ska ta lärdom från det på något vis.



Ha det super!!!

Kramar!!!

2011-09-27 @ 08:13:30
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0