Super Sheriffen Slår till; The Sheriff and the Satellite Kid (1979)




I den lilla staden Newnan samlas invånarna vid sjön då dem sätt något som måste vara tecken på något som liknat ett stort UFO. Väl där med militären inkallad får de syn på en mystisk man gå omkring i rymddräkts liknande kläder. Fast det visar sig bara vara Sheriff Hall (Bud Spencer) som går omkring och pysslar med sin biodling. Ganska snart kommer en väldigt underligg unge till staden och han tas om hand av Hall. Ungens namn visar sig vara H7-25 (Cary Guffey) och komma från en annan planet. Då det visar sig att ungen har en manick som man kan göra i princip vad som helst med så vill snart militärkapten Briggs (Raimund Harmstorf) lägga beslag på den då han inser att man kan ta över världen med den. En jakt och spel börjar om att ha kontroll över manicken.
Denna Bud Spencer film regisserad av Michele Lupo känns faktiskt rätt ansträngd. Det är synd då jag vanligtvis gillar Bud Spencer filmer och hans insats i filmen är det inget större fel på. Inte heller Raimund Harmstorfs insats är dålig. Det är faktiskt ungen Cary som förstör filmen totalt och att storyn i sig är väldigt tunn. Cary är bara självklart störig och allmänt jobbig och känns mest ansträngd. Slagsmålsscenerna då han sitter och gör så att dem går fram och tillbaka är inte roliga alls utan gör så att filmen bara känns längre. Bud Spencer myser som vanligt in sig i varje roll och är som han alltid är nämligen skarp och kontrollerad. De roligaste scenerna är just den omtalade i början med biodlardräkten och sedan dem då Halls accistent Allen (Luigi Bonos) får piller av ungen och då inte känner någon som helst smärta och blir super spenstig och det är en fröjd att se honom spinna loss. Inget av detta hjälper dock  filmen att nå något vidare värst nämnvärt betyg. Det hela känns som en film man bara tittar igenom och inget speciellt. Varken bra eller dålig så den får betyget: 2,5/5

Kommentarer
Postat av: sandra - mamma till niklas och nora

Låter inte som en film i min still direkt. Men får ändå känslan utav att jag borde se den :/



Ja du Sälen är ju inte direkt ditt alla tänker på att åka på på sommaren. Men det kan jag rekomendera starkt att göra. För det finns tok mycke att göra och det är varken tok varmt eller för kallt. Så åk dit någon sommar vet ja :)



Ja du fullt ös har vi hela iden nu för iden känns det som. Idag har vi haft lite lungt iaf. Men nu i elgen blir det evt grillning, söderköping och bil tittning.



Hur ser det ut för dig nu på hösten? Några plannwer eller så?



Kram!!!

2011-08-10 @ 13:45:56
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0