Can´t wait for crapy times!


Så vad ska man reflektera över denna gång. Kanske inte finns mycket kanske finns lite. Egentligen har jag hur mycket som helst att reflektera över men ibland vill inte alla intryck infinna sig. Hjälper inte om man börjar bli trött heller.

Vart en härlig lördag iallafall Med utgång och diverse öl och socialism. Kvällen kan sammanfattas med "heavy metal humor" och ett spår av ironi.

Tur var att man överlevde maten hos farmor på söndagen då man inte riktigt vet vad det är för kvalité på maten längre nuförtiden. Dock kunde man ägna större delen av att läsa ut Dean Koontz bok Viskningar. Dessutom börjar man på en ny direkt efter den Stalin - den röde tsaren och hans hov av simon Sibag Montefiore.

Beställde i övrigt 4 skit filmer till nästa vecka då syrran och jag ska ha "Dålig film"-dag. Vara en massa dålig film ska det kollas på. Det krävs nått extra för att komma på nått sådant.

Detta ska vi se: Infra man, Laserblast, The lost skelleton of Cadavra och the screaming scull plus lite Leprechaun filmer och om det hinns med lite Troll.

Nej nu ska jag förbättra världpolitiken

"Rakt fram mot avgrunden"

Kommentarer
Postat av: sandra

Låter som en riktigt skön helg om du frågar mig. Men lite förvirrande angående din farmors mat!?!



Dålig-film dag låter ju hel festligt. Något för mig kanske. Hehehe!!!! Har inte hunnit titta på fimerna änu dock. Men ska hinnas innom kort:)



Låter ju skit leskit att fastna i bake så där med cykeln. Va ingen rolig dag nte:/ Tur att du kom hem iaf :)



Kramar!!!

2011-04-12 @ 09:54:00
URL: http://mammansandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0