Vilken låt skulle du vilja gå in till i en Talkshow? del 2


Nå har ni kommit fram till något eller några svar på denna fråga? Ni får fortfarande fundera och sedan presentera era svar med motivationer här nedan. Tack Tack! Här kommer mina låtar:
Massgrav: De stora grabbarnas ekonomi; Ja just för att den är så arg plus att den är så sann så. De är de rikaste som bara roffar åt sig som är bland de vidrigaste som finns. Dessutom skulle den vara väldigt kontoversiell att få gå in till i en Talsshow som oftast är en form av underhållning så det skulle vara extra kul bara för det.
Charta 77: Arga barn; Denna låt frågar efter arga barn. Var är dem nånstans? Skulle också vara rätt skoj att gå in till. Den är som en omvänd uppmaning att göra motstånd. Bli lite arg på samhället för en gångs skull. Det skulle inte skada. Det skulle vara rätt stötande med en uppmaning så där rätt i bästa familje tv:tid.
Gary Jules: Mad World; Troligtvis för att den är en av världens bästa låtar alla kattegorier. Den får upp hur galen världen är plus hur stort livet är i samma korta låt. Mer behövs inte. En enkel utvecklad sammanfattning kan man kalla den för. Får folk att tänka efter.
Bordellmammans visor: Neger Joe; Bara för att det är så kontroversiellt att säga neger i vårt samhälle. Detta skulle anses vara väldigt provocerande men jag anser att det inte skulle vara så farligt. Menar att neger betyder slav och det är vad ordet står för för mig och det för både vita och mörka osv.. Att det senare missbrukas för att det förlänge sedan på 50-talet och senare och tidigare var mer att man sa det om mörka är inte alls mitt fel. Att visan är snuskig är istället nått den borde få mer kontroversiellt snack utav. Men varför ska det vara tabu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0